Vaskemaskinerens 2 stk. Tabs fra Dr. Beckmann

Dr. Beckmann, Vaskemaskinerens, 2 stk. tabs

42,00 DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage

Vaskemaskinen lugter - brug Dr. Beckmann tabs

Dr. Beckmann maskintabs til rengøring og afkalkning af vaskemaskinen.

Selv om vaskemaskinen umiddelbart ser blank og ren ud, så afsættes der kalk på tromlen, i og under tromlens huller og på varmelegemet. Snavs og bakterier har vanskeligt ved at sætte sig direkte på metallet, men til gengæld hæfter det let på kalken. Vaskemaskinens gummipakninger og steder hvor der ligger vand er også arnesteder for fastsiddende snavs.

Vaskemaskinen lugter ikke i sig selv, men det gør resterne af sæbepulveret som ikke er blevet opløst og bakteriernes affaldsstoffer. Selvfølgelig kan du tørre maskinen og den store gummikant af, men bagved og skjult må du ty til andre metoder. Så når vaskemaskinen lugter, så kan du bruge Dr. Beckmann vaskemaskinerens tabs, som fjerner kalk og sæberester og dermed lugten.

Pakke: Pakken indeholder 2 tabs hver indpakket i vandopløselig folie.

Vægt: Hver tabs vejer 20 gram.

Hint: Er du tilsluttet et vandværk, hvor kalkindholdet er stort som der er mange steder i den østlige del af Jylland og stort set på alle større øer, så kan du med fordel bruge et flydende tøjvaskemiddel og vælger du Ulrich natürlich, så indeholder vaskemidlet en lille smule mælkesyre, som forhindrer at maskinen kalker til og samtidig undgår du uopløste sæberester.

Se DATABLAD her.