Power pletfjerner med børste fra Dr. Beckmann

Dr. Beckmann, Power pletfjerner med børste

49,00 DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage

Dr. Beckmann mod stædige pletter

Bag Dr. Beckmann Power Pletfjerner er en 3 x aktiv formel, som er en kombination af rengøringsmidler, pletopløsende aktivatorer og bioalkohol, der fjerner en lang række pletter, selv de helt stædige, som sidder rigtig godt fast.

Som noget unikt for dette produkt er der på flasken monteret en børste som dels hjælper med at fordele pletfjerneren, dels har den en gnubbende og opløsende effekt.

Formularen indeholder ingen parfume, farvestoffer og blegemidler, som kan forårsage allergiske reaktioner. Pletfjerneren er mild mod alle tekstiler.

Produktet fjerner selv stædige olie og fedtbaserede pletter, saucer, chokolade, makeup, læbestift, babymad, frugtsaftpletter, grønsagspletter, rødvin, kaffe, te og meget andet.

Hint: Brug på kraver og manchetter.

Brugsanvisning: Påfør Power Pletfjerneren direkte på pletten og arbejd produktet godt ind i tøjets fibre ved brug af børsten. Lad pletfjerneren virke i maksimalt 10 minutter. Vask derefter tøjet ved almindelig vasketemperatur.

Indhold: 250 ml.

Flaske: Flasken er monteret med en børste på toppen. Når flasken er tømt så smides den i en container for plast til genanvendelse.

Se DATABLAD her.