Pletfjerner, Deo og sved, spray fra Dr. Beckmann

Dr. Beckmann, Pletfjerner, Deo og sved, spray

41,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Dr. Beckmann mod Deo og sved

Dr. Beckmann Pletfjerner Deo og Sved er et produkt udviklet specielt mod de pletter og lugte som sved og deodorant kan skabe.

Med tiden kan deodorant og svedrester efterlade vedvarende indtørrede pletter, gullige eller hvide mærker og dårlig lugt, der bliver fastlåst i tøjets fibre. Almindeligt vaskemiddel, uanset om det er flydende eller i pulverform, har ofte vanskeligt ved at fjerne pletter og i særdeleshed pletter som kommer fra sved. Dertil kommer at ikke alene sveder vi ikke lige meget, og nogle har en svedtype hvor de bakterier som altid opstår, udskiller en kraftig lugt, her giver de fleste vaskemidler fortabt.

Hint: Fantastisk til arbejdsskjorter.

Brugsanvisning: Påfør pletfjerneren direkte på under armene på skjorterne, t-shirts eller andet og lad produktet virke i 10 minutter. Er pletterne kraftige og genstridige, så lad produktet virke i op til 30 minutter, men hold plettet fugtig i hele perioden og herefter vaskes tøjet ved almindelig vasketemperatur.

Indhold: 250 ml.

Flaske: Flasken er monteret med en spray på toppen og er klar til brug. Når flasken er tømt, så smides den i en container for plastik til genanvendelse.

Se DATABLAD her.