Badeanstalten, Hånddesinfektion, 300 ml

Håndgelen er fremstillet ud fra Miljøstyrelsens retningslinier og opfylder Statens Serum Instituts krav om en alkoholprocent på mindst 70%.
75,00 DKK 49,00 DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage

Hånddesinfektion 70% gel

Badeanstalten hånddesinfektion 300 ml. Undgå smittespredning ved hyppig brug af håndsprit eller hånddesinfektion. Dette middel fra Badeanstalten er lavet som en gel (altså noget mere tyktflydende end sprit) og derfor lettere at fordele rundt på hånden og mellem fingrene. Ved brug af en sprit spilder man ofte en del i modsætning til en gel, hvor du har endnu en fordel ved at produktet indeholder fugtgivende glycerin, så hænderne ikke tørre ud.

Indhold: Hånddefinfektion 70% gel. 

Statens Serum Institut: I forbindelse med COVID19, Corona virus blev flere produkter i de tidlige faser forbudt og taget af markedet, da de ikke overholdt grundlæggende krav. Badeanstalten var hurtigt ude med et produkt, som overholder alle de myndighedskrav som skal være opfyldt og det samme er underleverandøren af den sprit, som er en del af gelen.  

Hint: Det er vigtigt, at fordele desinfektionesmidlet over hele hånden, mellem fingre og i og omkring negle. To pumpetryk er tilstrækkelig.

Mængde: 300 ml.

Plastikflaske med pumpe.

På flaskens bagside er der en etikette hvor de lovpligtige faremærker, fare- og sikkerhedssætninger er anført. I skrivende stund kan vi ikke vise dig hverken bagerste etikette eller lovpligtige sikkehedsblad, men vi er langt fremme med implementering af en webløsning. Deadline er 01.01.2023 og det skal vi nok nå… :-)