Badeanstalten, Gaveæske nr. 2, hvid the

299,00 DKK 239,00 DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage

Gaveæske med hvid the produkter.

Badeanstaltens gaveæske indeholder velværeprodukter fremstillet med stor omhu i Nordjylland.

Hudpleje er en gave i sig selv. Men med Badeanstaltens hudplejeprodukter i en flot gaveæske, er du ikke i tvivl om, at dette er mere end en gave. Det er en slags kærlighedserklæring til dem, du holder af.

Gaveæske nr. 2 (Værdi 313,-) indeholder:

1 stk. Flydende sæbe Hvid The 300 ml. Denne sæbe har et vidunderligt cremet skum og et højt indhold af blødgørende glycerin, der efterlader huden silkeblød. Duften af hvid the, som er dyrket i bjergene i det sydlige Kina, er blød og ren med lette citrusnoter. ”Hvid the” skaber en luksuriøs stemning på badeværelset, og det enkle og eksklusive design matcher den rene og friske duft.

1 stk. Hånd og Bodylotion 300 ml. Denne hånd- og bodylotion med velduftende hvid the-ekstrakt, indbyder til hyppig smøring af hænderne, f.eks. efter håndvask, og pleje af resten af kroppen. Den er rig på antioxidanter og hyaluronsyre, som trænger dybt ind i huden og binder fugten i huden. Mandelolie og kakaosmør hjælper med at opretholde hudens blødhed og smidighed.

1 stk. badepuf. Badepuffen får enhver sæbe til at skumme op. Nettets fine huller danner en overdådig mængde bobler, der gør badet til en lidt mere luksuriøs oplevelse. Puffen vasker blidt huden og kan derfor anvendes på selv sensitive hudtyper.