Ulrich økologisk vaskemiddel

Ulrich natürlich, normal vaskemiddel, økologisk

77,00 DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage

Normal vaskemiddel

Navn: Ulrich natürlich, Normal vaskemiddel, Flydende

Normal vaskemiddel er egnet til alle tekstiler til hånd- og maskinvask ved temperaturer mellem 30 og 95 grader, uafhængig af vandets hårdhed. 

Indhold: Flydende vaskemiddel som lige som de øvrige sæber er fra fornybare råstoffer, hvor der vælges kokosolie frem for palmeolie. Ligeledes er alle produkterne fri for petrokemi. Det vil sige ingen brug af råolie, jordolie eller olier fra Nordsøen. Dette produkt er fri for enzymer og blegemiddel.

Mælkesyre: Mange vaskemidler indeholder stoffer der binder kalken i vandet. Jo mere kalk der er i vandet, jo mere vaskemiddel skal du bruge. Stofferne går derfor ud med vaskevandet, hvor det bundfælder og ender i rensningsanlægget og dermed spildevandsslammet. Vaskemiddel fra Ulrich natürlich indholder mælkesyre, som neutraliserer kalken, i stedet for at binde sig med den. Dermed skal du, uanset mængden af kalk i dit vand kun bruge 30 ml (en fyldt kapsel) til en fyldt maskinvask. Mælkesyren bliver med kalken omdannet til kalciumsalt, som er letopløselig i vand. Kalciumsalt ender i naturen og bruges som naturlig næring.

Mælkesyre virker antibakteriel, samt gør tøjet mere strygelet og hindre tøjet i at blive hårdt / stift.

Dermatologisk testet med resultatet MEGET GOD.

Pris pr. vask

1 liter, ca. 33 vaske, kr. 77,- (2,33 kr/vask).

5 liter, ca. 165 vaske, kr. 307,- (1,86 kr/vask).

10 liter, ca. 330 vaske, kr. 575,- (1,74 kr/vask).

25 liter, ca. 825 vaske, kr. 1300,- (1,58 kr/vask).

Ulrich er og specielt med refill dunkene de drøjeste, de mest bæredygtige og billigste produkter på markedet. 

Vælg mellem 1 liter eller 5 liter refill, klik på den lille hvide pil

Find dunke med normal vaskemiddel med 10 og 25 liter og andre dunke med varianter med citrus, finvask, sæbeurt, colorvask, sportsvaskemiddel m.m. Klik på dette link til Vaskemidler til storvask

Økologisk og bæredygtig tøjvask: Ulrich natürlich vaskemiddel er certificeret af ECO-Control efter den nyeste NATURE CARE Products standard. ECO-Control er et inspektions- og certificeringsorgan for økologiske produkter og kvalitetssikring af alle non-food produkter.