Rodalon skimmel, 750 ml spray

Rodalon skimmel, 750 ml spray, NY

84,00 DKK 75,00 DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage

Rodalon mod skimmelsvamp

Rodalon SKIMMEL er et yderst effektivt produkt, hvis unikke kemiske sammensætning er specielt udviklet til fjernelse af skimmel.

Anvendelse: Rodalon SKIMMEL er klar til brug og skal dermed ikke fortyndes. Fjerner skimmel, sporer og alt det, der hører til den problematik.

Brugsopløsning: Rodalon SKIMMEL er klar til brug og skal dermed ikke fortyndes. Det vil mindske effekten, hvis man eksempelvis blander det op med vand. Sikkerhed: Der henvises til produktets sikkerhedsdatablad.

Brugervejledning: Smuds og snavs vaskes af overfladen, før Rodalon Skimmek sprayes på det angrebne sted. Sørg for at det angrebne sted bliver helt tildækket af produktet. Lad derefter Rodalon Skimmel sidde i minimum 15 minutter inden det tørres af. Det kan være nødvendigt at bearbejde området mekanisk med eksempelvis en skuresvamp. Skyl til sidst af med vand og eller lad overfladen lufttørre.

Kilden til skimmelsvamp: De tre mest almindelige årsager til skimmel skyldes manglende luftcirkulation hvor billeder og møbler står langs en ydervæg, høj luftfugtighed på grund af utilstrækkelig udluftning og i baderum og endelig kuldebroer i bygningskonstruktionen og omkring vinduer.

Indhold: 750 ml flaske med spray.

Rodalon er produceret i Danmark siden 1950