1 liter Rodalon indendørs rengøring

Rodalon indendørs rengøring, 1 liter NY

45,00 DKK 39,00 DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage

Rodalon Indendørs mod svampe og bakterier

Rodalon INDENDØRS er et universelt vandbaseret og pH-neutralt desinfektionsmiddel, der ikke bleger. Produktet er skånsomt ved materialer, og kan anvendes på alle vandfaste- og porøse flader samt tekstil. Rodalon INDENDØRS dræber bakterier og svampe. Derved fjernes dårlig lugt og mugdannelser.

Anvendelse: Til desinfektion af bygningsmaterialer, redskaber, maskiner, inventar, køleskab, spabad, solarium, sportstøj, sportsudstyr, sportssko, tekstiler m.m. Brugsopløsning: Rodalon INDENØRS fortyndes 1:10, det vil sige 100 ml produkt tilsættes 900 ml vand. Denne brugsopløsning skal fremstilles frisk fra gang til gang. Det er vigtigt at foretage en omhyggelig rengøring forud for en desinfektion, for at denne skal blive så effektiv som mulig. Rodalon INDENDØRS må ikke blandes med almindelig sæbe og anioniske tensider.

Alternativt kan du anvende Rodalon Indendørs Spray, som er et ”klar til brug” produkt.

Sikkerhed: Der henvises til produktets sikkerhedsdatablad.

Brugervejledning: Bygningsmaterialer og inventar (fjernelse af skimmelsvamp/bakterier): Rengør først det angrebne område med et universelt rengøringsmiddel og skyl efter med vand. Anvend derefter en brugsopløsning af Rodalon INDENDØRS – lad Rodalon INDENDØRS sidde på det angrebne område i 5 minutter, før det vaskes af med rent vand.

Indhold: 1 liter i flaske med skruelåg.

Se DATABLAD her.