Rodalon indendørs rengøring, 750ml spray

Rodalon indendørs rengøring, 750ml spray NY

52,00 DKK 47,00 DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage

Rodalon Indendørs, klar til brug spray

Rodalon SPRAY er et universelt vandbaseret og pH-neutralt desinfektionsmiddel, der ikke bleger. Produktet er skånsomt ved materialer, og kan anvendes på alle vandfaste- og porøse flader samt tekstil. Rodalon SPRAY dræber bakterier og svampe. Derved fjernes dårlig lugt og mugdannelser. Anvendelse: Til desinfektion af bygningsmaterialer, redskaber, maskiner, inventar, køleskab, spabad, solarium, sportstøj, sportsudstyr, sportssko, tekstiler m.m.

Brugsopløsning: Rodalon SPRAY er fortyndet og skal dermed ikke fortyndes yderligere. I så fald vil det mindske effekten. Det er vigtigt at foretage en omhyggelig rengøring forud for en desinfektion, for at denne skal blive så effektiv som mulig. Rodalon SPRAY må ikke blandes med almindelig sæbe og anioniske tensider.

Skal du have ordentlig bugt med bakterier, svamp og svampesporer, så er det vigtigt, at du følger forskrifterne. Dette produkt er ikke en sæbe som bruges til afvaskning af angrebne områder, så start altid ud med et universal rengøringsmiddel så overflader er rengjorte. Populært kan man sige at et universal rengøringsmiddel virker på overfladen, mens Rodalon virker i dybden og dér stopper de uønskede vækster.

Sikkerhed: Der henvises til produktets sikkerhedsdatablad.

Brugervejledning: Bygningsmaterialer og inventar (fjernelse af skimmelsvamp/bakterier): Rengør først det angrebne område med et universelt rengøringsmiddel og skyl efter med vand. Anvend derefter sprayen– lad Rodalon SPRAY sidde et stykke tid, før det vaskes af med rent vand.

Indhold: 750 ml i plastikflaske med spray.

Se DATABLAD her.