Blå glasklud 40 x40 cm, fra Performance

Performance glasklud 40 x40 cm, blå

Oeko-Tex, Tested for harmful substances.

Glasklud, blå.

Indhold: 40 x 40 cm.

Køb og betalt i e-mærket webshop.

24,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Glasklude til spejle og vinduer

Glaskluden er produceret af 1000 vis af tynde mikrofiber tråde, således kluden kommer til at virke tætvævet og meget formstabil. Den tætte og kompakte vævning med et stort antal tråde er karakteristisk for en glasklud i modsætning til en almindelig mikrofiberklud som er løsere. God kraftig søm langs kludens kant.

Glaskluden skal altid anvendes fugtig men ikke våd. Brug varmt vand og vrid så meget vand som muligt ud af kluden for vand og specielt kalkholdigt vand giver striber. Du kan bruge kluden til at fjerne hinder på ruder og andet skidt, men for at få et godt resultat, så skal du vende kluden mange gange, så du ikke bare fordeler skidt og fedt på en ny måde og med streger. Men bruger du kluden rigtigt, så kan du lynhurtige få helt rene spejle, vinduer, stål og højglansoverflader.

Bruger du glaskluden efter vinduespudsning, så kan du eventuelt sprøjte lidt glas rensemiddel på kluden, så får du fjernet de sidste skidt- og fedtrester.

Mål: Kluden måler 40 x 40 cm. Farve: Kluden føres kun i farven lys blå.

Fabrikat og type: NMF, Øko-Tex Performance Glass Cleaner.

Vask: Glaskluden kan vaskes ved alle temperaturer dog max 90 grader. Der må ikke bruge skyllemiddel, som ødelægger kludens evne til at opløse og opsamle snavs og skidt.