Lucie Kaas Mama Bear, træfigur

Lucie Kaas, Dansk Design.

Mama Bear er fremstillet af amerikansk valnød.

Højde: 19,5 cm.

Køb i e-mærket dansk webshop. 

1.095,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Mama Bear fra Lucie Kaas

Lucie Kaas er er dansk firma som designer og producerer unikke træfigurer. Lucie Kaas er hjemmehørende i København, men de har hverken privatsalgs- eller udstillingsafdeling på adressen.

Mama Bear er den mellemste af tre bjørne i serien, hvor du også finde Baby Bear og Papa Bear. Bjørne familiens medlemmer er alle fremstillet i amerikansk valnød, som har den flotte rødbrune farve. På selve figuren er ører, næse og undersiden af poterne lyse for at give figuren mere liv og charme. Bjørnene er ikke farvet, derfor kan der være naturlige men kun mindre forskelle på farvetoningerne og naturligvis åretegningen på figuren. Træets årer og farvevariationer betragtes ikke som kvalitetsfejl, men som naturlige træk ved produktet.

Størrelse: Mama Bear måler 19,5 cm i højden. Design: Mama Bear og familien er designet af Esben Gravlev.

Plejeanvisning: Træ er et levende materiale, og med tiden vil Mama Bear og træets farve ændre sig. For at minimere ujævn misfarvning anbefales det at undgå at sætte trædyr i direkte sollys og at skifte plads i hjemme af og til, så figuren får lys på alle sider.

Hvem er Lucie Kaas?

Lucie Kaas er et danskejet firma, som arbejder med filosofien om at skabe og tilføje noget ekstra til hjemmet. Lucie Kaas arbejder på tre fronter. For det første bringer man liv til træfigurer som er tegnet for mange år siden og genoptager produktionen, så de gamle designs igen kan komme ind på hylderne i både butikkerne og i mange hjem. Hos Lucie Kaas opsøger man også nye design talenter både fra Danmark men også fra andre lande, så sortimentet løbende bliver bredere og måske også mere spændende. Endelig udvikler Lucie Kaas også egne design f.eks. denne Mama Bear.

Lucie Kaas og Mama Bear er et dansk designobjekt, der følger sin ejer gennem hele livet.