Lucie Kaas, Teddy i eg, H=9 cm

Lucie Kaas, Dansk Design.

Teddy, lille træbamse af ubehandlet egetræ.

Højde: 9 cm.

Køb i e-mærket dansk webshop. 

345,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Lille Teddy i egetræ fra Lucie Kaas

Lucie Kaas er er dansk firma som designer og producerer unikke træfigurer. Lucie Kaas er hjemmehørende i København, men de har hverken privatsalgs- eller udstillingsafdeling på adressen.

Teddy er en lille ven – en, der vil følge dig gennem hele dit liv. Teddy er trofast, omsorgsfuld og den klager aldrig. Faktisk er det eneste den lille træbamse virkelig ønsker, at der bliver taget hånd om den.

Brug Teddy som en fødselsdagsgave, studentergave, bryllupsgave eller fødselsdagsgave til en du holder af. Eller gør Teddy til en gave til dig selv – alle har selvfølgelig brug for kærlighed.

Teddy er fremstillet af egetræ som står ubehandlet og helt naturlig. Der er således ikke brugt farvet olie eller andet, det betyder også at der er farveforskelle mellem de forskellige figurer og naturligvis vil åretegningen også være forskellig fra figur til figur. Lucie Kaas skriver ligefrem, at træets årer og farvevariationer betragtes ikke som kvalitetsfejl, men som naturlige træk ved produktet.

Størrelse: Teddy måler 9,5 cm i højden.

Design: Den lille Teddy er sammen med familien er designet af Esben Gravlev.

Plejeanvisning: Træ er et levende materiale, og med tiden vil Teddy og træets farve ændre sig. For at minimere ujævn misfarvning anbefales det at undgå at sætte trædyr i direkte sollys og at skifte plads i hjemme af og til, så figuren får lys på alle sider.

Hvem er Lucie Kaas?

Lucie Kaas er et danskejet firma, som arbejder med filosofien om at skabe og tilføje noget ekstra til hjemmet. Lucie Kaas arbejder på tre fronter. For det første bringer man liv til træfigurer som er tegnet for mange år siden og genoptager produktionen, så de gamle designs igen kan komme ind på hylderne i både butikkerne og i mange hjem. Hos Lucie Kaas opsøger man også nye design talenter både fra Danmark men også fra andre lande, så sortimentet løbende bliver bredere og måske også mere spændende. Endelig udvikler Lucie Kaas også egne design f.eks. denne Teddy.

Lucie Kaas og Teddy er et dansk designobjekt, der følger sin ejer gennem hele livet.