Lucie Kaas Baby elefant, gummitræ

Lucie Kaas, Dansk Design.

Baby Elephant er fremstillet i lyst gummitræ.

Højde: 11 cm.

Køb i e-mærket dansk webshop. 

445,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Baby elefant i gummitræ fra Lucie Kaas

Lucie Kaas er er dansk firma som designer og producerer unikke træfigurer. Lucie Kaas er hjemmehørende i København, men de har hverken privatsalgs- eller udstillingsafdeling på adressen.

Babyelefanten i gummitræ er den lyse af de to elefanter i serien, hvor babyelefanten har en makker som er fremstillet i egetræ som er blevet røget. Alt på elefanten lige på nær øjnene er fremstillet af gummitræ. Elefanten er ikke farvet, derfor kan der være naturlige og mindre forskelle på farvetoningerne og naturligvis åretegningen på figuren. Træets årer og farvevariationer betragtes ikke som kvalitetsfejl, men som naturlige træk ved produktet.

Størrelse: Baby elefanten måler 11 cm i højden.

Design: Baby Elefant er designet af Gunnar Flørning og illustrator Harry Vedøe og elefanten er virkelig en klassiker for den er designet helt tilbage i 1961.

Plejeanvisning: Træ er et levende materiale, og med tiden vil babyelefanten og træets farve ændre sig. For at minimere ujævn misfarvning anbefales det at undgå at sætte trædyr i direkte sollys og at skifte plads i hjemme af og til, så figuren får lys på alle sider.

Hvem er Lucie Kaas?

Lucie Kaas er et danskejet firma, som arbejder med filosofien om at skabe og tilføje noget ekstra til hjemmet. Lucie Kaas arbejder på tre fronter. For det første bringer man liv til træfigurer som er tegnet for mange år siden og genoptager produktionen, så de gamle designs igen kan komme ind på hylderne i både butikkerne og i mange hjem. Babyelefanten er et eksempel på at der er kommet nyt liv til en klassisk design. Hos Lucie Kaas opsøger man også nye design talenter både fra Danmark men også fra andre lande, så sortimentet løbende bliver bredere og måske også mere spændende. Endelig udvikler Lucie Kaas også egne design. Lucie Kaas med baby elefanten fra Gunnar Flørning er et klassisk dansk designobjekt.

Hvem er Gunnar Flørning?

Gunnar Flørning (1931–2014) er verdenskendt for at give liv til træ, og mange af hans værker opfattes i dag som designikoner. Han var manden bag nogle af datidens helt store bestsellere i 50’erne og 60’erne. I hans virke var han utrolig skabende og har efterladt sig et kæmpe designarkiv som rummer færdige produkter, prototyper og skitser. Hans produkter afspejler efterkrigstidens optimisme og tro på fremtiden, og dette kommer klart til udtryk i det legende og humoristiske formsprog man tydeligt ser i eks. træfigurerne. Læs mere på om manden bag de ikoniske figurer på gunnarfloerning.dk