FableWood, Bill fransk Bulldog, 5 cm

FableWood, træfigur.

Motiv: Ca. 5 cm måler den lille franske Bulldog, Bill.

Leveres i æske med farvebilleder på siderne.

Køb din FableWood træfigur i e-mærket dansk webshop.

149,00DKK 125,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Bill, Fransk Bulldog hvalp, Pick-me-up.

Denne serie fra danske FableWood består af flere end 10 små og store træfigurer i den serie som kaldes for Pick-me-up. De store dyr i serie er 2-delte, hvilket vil sige at de står på en underdel, det gør de små ikke. De små dyr som Bill har en magnet i den flade bund, så de kan enten stå dels eller hænges op på noget metal eller måske ligefrem som en køleskabsmagnet.

Bill er den sødeste hundehvalp, som elsker at lege gemmeleg bag hans far. Bill og Benny skal minde dig om at have et legende og positivt sind... hver eneste dag.

Brand: FableWood, Danmark.

Materiale: Figuren er fremstillet af ask og nordamerikansk valnød. Et grundlæggende princip er at bruge træet som det er, derfor er det ikke er sorteret efter farver og åretegningerne. Træfigurerne er derfor så naturlige som muligt og derfor er der helt sikkert en vis forskel på Bill som du ser på billedet og den Bill du pakker ud.

Størrelse: 5 x 5 x 5 cm afhængig af hvordan du drejer figuren. Figuren vejer ca. 50 gram.

Træfigurer og naturbeskyttelse:

FableWood har valgt at donere et beløb for hver eneste træfigur som bliver solgt. En lille figur som Bill udløser et træ, men de største figurer udløser 6-7 træer. Pengene fra salget går til den organisation som hedder Eden Reforestation Projects som er en nonprofit organisation, der arbejder i udviklingslande for at genopbygge naturlige landskaber ødelagt af skovrydning. Pengene går til plantning af små skud i potter, pleje under opvækst og udplantning i nye skove. Arbejdet udføres af folk fra de mange lokalsamfund og mange tusind er i dag beskæftiget med at udbedre de skader, som vi har forvoldt naturen. Edens aktiviteter er så omfattende, at flere end 15 millioner træer plantes hver måned.