SODA til universalrengøring, 500g pose fra Sterling

Sterling SODA til universalrengøring, 500g pose

27,00 DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage

Soda i pose med 500 gram

Sterling Soda eller krystalsoda kan anvendes som et universal produkt i enhver husholdning for anvendeslesmulighederne er stort set ubegrænset. Den klassiske soda i papæsken er udgået og bliver nu erstattet med soda i en pose.

Soda til blødgøring: Hårdt vand opløses ved at tilføre ¼ dl Soda i 10 liter lunkent vand. Vandet er blødgjort efter 10 min. I koldt vand tager det ca. 24 timer. Vær opmærksom på at blandingen er stærk alkalisk (pH værdi ca. 10).

Soda til rengøring: Anvend blødgjort vand til rengøring af f.eks. køleskab, fliser, toilet og håndvask. Fastbrændte madrester på gryder og pander rengøres ved kogning af 1 dl Soda pr. 1 liter vand. Må ikke anvendes til aluminium.

Soda til tøjvask: Hvidt tøj der tåler kogevask bliver renere, hvis det sættes i blød et par timer før vask (dosering som ved blødgøring). Ved vask med sæbespåner kan vandet med fordel først blødgøres med Soda. Uld og silke tåler ikke vand blødgjort med Soda.

Soda til opvask: Tilsæt et par skefulde krystalsoda i opvaskevandet, så undgås fedtskjolder på f.eks. glas. Soda kan desuden bruges til rensning af afløb i badeværelse, køkken m.m. samt til tilstoppede vaske og gulvafløb.

Måleforhold: ½ dl Soda = ca. 45 g = ca. 3 spsk.

OBS! Brug aldrig soda på aluminium, da metallet tager skade.

Indhold: 500 gram.

Se DATABLAD her.