Brillerens servietter, 100 stk. fra Sterling

Sterling Brillerens servietter, 100 stk.

Sterling Polish.

Dansk fremstillede kvalitetsprodukter.

Brillerens servietter, 100 stk.

Køb i e-mærket og sikker dansk webshop. 

45,00DKK 39,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Sterling Brillerens Servietter

Brillerens servietter pudser brilleglas hurtigt og nemt med den fugtige renseserviet. Glassene bliver rene og antistatiske. Bør kun anvendes til briller med hærdet glas. Servietterne kan også bruges på tablets, smartphones, PC- og TV-skærme af glas men også på spejle, indersiden af bilruder, kameralinser, hjelmvisirer af glas, kunststof m.m.

Sterling Brillerens servietterne er pakket individuelt i separat folieposer, så de er nemme at have med på farten. Læg dem i bilen, tasken eller lommen.

Indhold: 100 stk. i en pakke.

OBS! Sterling Brillerens må ikke anvendes til kontaktlinser!

Sidste nyt på miljøsiden: Sterling brillerens servietter er nu lavet i en mindre æske, så spares der på pappet. Derudover indeholder de 25% mindre plastik, og 99% mindre aluminium end de tidligere renseservietter. Servietterne er desuden lavet af cellulose som er et naturligt materiale.

Med vores nye brillerens servietter viser danske Sterling, hvordan man kan tage hensyn til miljøet uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Sterling er et dansk firma som i mere end 75 år har produceret rengøringsmidler, pudsemidler, brun sæbe, sæbespåner, soda og mange andre produkter, som i dag findes i langt de fleste hjem.