WC Tabs, toiletrens, 10 stk. fra Sterling

Sterling WC Tabs, toiletrens, 10 stk.

Sterling Polish.

Dansk fremstillede kvalitetsprodukter.

WC Tabs, æske med 10 stk.

Køb i e-mærket og sikker dansk webshop. 

33,00DKK 29,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Sterling WC Tabs

WV tabs renser toiletkummen, selv der hvor toiletbørsten ikke kan komme til. WC Tabs’ne forebygger og opløser kalk i toilettet samt fjerner dårligt lugt. Sterling WC tabs består af en koncentreret formel med aktive ingredienser, som sikrer at toilettet holdes skinnende rent. Slip for at skure og skrubbe toilettet, læg blot en tab i toilettet, lade den virke og skyl ud. Nyd en dejlig og frisk duft af citrus.

Indhold: 10 stk. x 20 gram.

Brugsanvisning: Fjern folien og læg en tablet i toilettet. Lad den virke i mindst 20 minutter. Ved kraftig belægning, kan den virke natten over. Skyl ud i toilettet.

Produktet er fremstillet af Sterling Polish. Sterling har i mere end 75 år fremstillet rengøringsmidler, pudsemidler og andre rengøringsmidler. Sterling er et dansk firma. Klik her Sterling Polish og se alle produkterne.

Nyttige links: Se alle vores produkter i kategorien hvor toiletrens indgår, så klik på toiletrens og vådrum. Du kan også klikke og på rengøring og tøjvask og se alle vores mærker eller klikke på overskrifterne øverst på denne side for at komme videre.