Ovn og Grillrens, Spray fra Sterling

Sterling Ovn og Grillrens, Spray

Sterling Polish.

Dansk fremstillede kvalitetsprodukter.

Ovn og Grillrens 300 ml.

Køb i e-mærket og sikker dansk webshop. 

45,00DKK 34,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Effektiv rengøring af Ovn- og Grill

Sterling Ovn- og Grillrens anvendes til rensning af el-ovne men ikke på selvrensende ovne og på udendørsgrill. Produktet er også anvendlig på grillriste.

Produktet må ikke anvendes på aluminium, købber eller malede flader. Undgå spray på andre flader end dem som skal behandles, så dæk godt af med aviser eller andet hvis riste afmonteres fra ovnen og behandles f.eks. på et bord.

Brugsanvisning, ovne:

Ryst dåsen omhyggeligt og spray med en afstand på ca. 20 cm fra emnet et jævnt lag. Bagepladen, risten eller ovnen skal ikke varmes op før rensning. Det jævne lag skal have lov til at virke i ca. 20 min. til skummet bliver flydende eller tørrer ind. Derefter vaskes emnerne godt af med en svamp eller våd klud. Bageplader og løse riste skylles under vandhanen. Ved kraftige belægninger kan det være nødvendigt at gentage behandlingen.

Brugsanvisning, grill:

Fremgangsmåden for en havegrill er den samme som for en ovn. Risten i en havegrill kan være vanskelig at rengøre, derfor kan du med en fordel bruge en fugebørste efter produktet har virket i ca. 20 minutter.

Indhold: 300 ml / 285 gram.

Flaske med spray.

Advarsel: Produktet har forskellige faremærker. Vi anbefaler at du læser fareteksterne på sprayflaskens bagside.

Se DATABLAD her.