Ulrich natürlich, opvaskemiddel citrus, økologisk

Ulrich Økologisk opvaskemiddel med Citrusolie.
59,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Opvaskemiddel, økologisk.

Ulrich opvaskemiddel, økologisk med citrus for at give produktet en behagelig duft.

Produktet er meget drøj i brug og denne flaske rækker til hele 125 x håndopvask. Så din første opgave med dette produkt, det bliver at spare på mængden.

Rengør intensivt og giver stribefri glans. Produktet indeholder er uden enzymer, af fornybare råstoffer, uden konserveringsmiddel og uden petrokemiske indholdsstoffer. Følger retningslinierne fra den tyske forening til dyrenes beskyttelse.

Økologisk opvaskemiddel.

Leveres i 500 ml plastikflaske.

Mange producenter bruger enzymer, men disse er på det seneste blevet genstand for diskussioner. Uirich natürlich har hurtigt valgt, at man ikke vil anvende enzymer i produkterne. Ulrich natürlich opvaskemiddeler opfylder derfor kravene for ECO-Control certificering efter den nyeste Nature Care Products standard. ECO-Control er et inspektions- og certificeringsorgan for økologiske produkter og kvalitetssikring af non-food produkter. Produktet er vegan.

Ny dansk mærkningsordning: Ulrich opvaskemiddel overholder 2023 reglerne for mærkning jf nyt EU direktiv med advarselsmærkat, faresætninger og sikkerhedssætninger. På bagsiden af flasken finder du derfor en dansk etikette, som du også kan læse ved at klikke på det supplerende billedet.