Vikan 4280 Opvaskebørste

Opvaskebørste Vikan 4280, smal

Vikan opvaskebørste.

Model 4280 - smal børste, bløde strå.

Ideel til fjernelse af madrester.

Køb i sikker e-mærket dansk webshop.

29,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Vikan smal aflang og blød opvaskebørste

Hvid plastik opvaskebørste med et bøsteområde på ca. 2,5 x 9,0 cm.

Længde incl børstehoved ca. 28 cm.

Vikan type 4280, bløde børstestrå på hvidt skafte.

En opvaskebørste fra den øverste hylde og en af de bedste på markedet. Den smalle Vikan opvaskebørste er særdeles velegnet til smalle glas i stil med champagneglas. Til glas og finere service anbefales enten denne eller den runde 4290 bløde børste med de sorte børstestrå, se herunder.

Vikan er er dansk firma fra Skive, som i mere end 125 år har fremstillet opvaskebørster, skrabere og meget andet. Sortimentet består af 100-vis af produkter til industrien, fødevarebrancen og sundhedssektoren. I Fjordbutikken er vi overvældet over Vikans sortiment, men vi er selv beskedne og lader andre om at sælge de mange specialprodukter, så her finder du ikke de specielle rød, gule eller blå børster som løser særlige opgaver.

Vi har i vores sortiment kun valgt nogle ganske få produkter, og det er de produkter som vi bruger privat. Når Vikan i 125 år har leveret nogle af markedets bedste børster, hvorfor skal vi som privat forbruger så nøjes med de billige fra byggemarkedet eller supermarkedet. Vi vil også have de bedste børster - de børster har vi i vores sortiment, intet andet.

Gode link for at hjælpe dig videre: Klik her for alt fra Vikan og her for opvaskemidler og ting til opvaskemaskinen. Du kan også klikke på links øverst på side.