Opvaskemiddel og opvaskebørster.

Til opvask anvendes enten et økologisk opvaskemiddel eller et almindeligt middel opløst i varmt vand. Formålet er at opløse fedt og fjerne snavs. Der findes en del produkter på markedet og nogle af disse indeholder uønsket eller kritisk kemi f.eks. allergifremkaldende stoffer. 

Til opvask skal du også bruge en god opvaskebørste. Vi har den testvindende Meraki opvaskebørste i vores sortiment og en del af det store sortiment af Vikan opvaskebørste. Når det er Vikan, så bruges opvaskebørste med hvide strå til det grove og sorte strå til det fine, altså glas og finere porcelæn.

 Hvordan fjerner jeg te render fra kopper?

Belægninger af te har en tendens til at sætte sig godt fast på indersiden af krus og kopper og det kan afhængig af glasuren være vanskeligt at fjerne, ja selv opvaskemaskinen giver fortabt. Forklaringen er den at farvestoffet i te binder sig til kalken i vandet, så når teen bliver drukket, så bliver lidt hængende på kanterne. Inden du sætter de brugte tekrus i opvaskemaskinen eller vasker dem i hånden, så kan du enten lige køre en grydesvamp rundt eller hvis du har lidt mælkesyre stående i skabet, så kom et par dråber i kruset og kør en tur rundt med opvaskebørsten, så bliver de helt rene.

Til opvaskemaskinen

Her er link til opvaskemaskinen og opvasketabs, afspændingsmiddel, salt men også opvaskerensetabs. Se vores udvalg fra Grøn Balance, Ulrich, Dr. Beckmann og andre.