Original Krystalsæbe, 500 g fra Bollerup Jensen

Bollerup Jensen, Original Krystalsæbe, 500 g

Bollerup Jensen. Original krystalsæbe / brun sæbe i spand med 500 gram.
22,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Krystalsæbe eller fast brun sæbe

Bollerup Jensen fremstiller den klassiske krystalsæbe eller som sæben også hedder Fast Brun Sæbe fremstillet af rene vegetabilske fedtsyrer uden parfume, farve eller stabilisatorer. Det aktive sæbeindhold er >30%.

Krystalsæben har utrolig mange anvendelsesområder såsom vask og rengøring af gulve, møbler, køkkenvaske og meget mere.

Indhold: Bøtte med 500 gram. Brugsanvisning: På bøtten bagside kan du læse, at sæben piskes ud i varmt vand med et piskeris eller andet værktøj som sikrer at sæben bliver opløst.

Anvendelse: Anvendes til rengøring af stengulve af tegl, skiffer, granit, terazzo og klinker, samt gulve af vinyl og træ. Til gengæld bør krystalsæbe ikke anvendes til linoleum og ubehandlet træ, malede og lakerede overflader. Afhængig af typen af trægulv, så kan en behandling med enten sæbespåner eller koldpresset rå linolie være en mulighed.

Et gammel hint er at fast brun sæbe er særdeles velegnet til rengøring af fastbrændte madrester på ildfaste fade og ovnplader. Krystalsæben tages direkte fra bøttes og fordeles ufortyndet på det beskidte emne, som pakkes und i en plastikpose, eller klar folie til dagen efter. Vask derefter med rent varmt vand.

Læs mere på etiketten om rengøring af ovne og meget andet.

Mærkning: Original krystalsæbe er mærket med Svanemærket, Asthma Allergy Nordic og Bollerupe eget Helt naturligt 1935 mærke.

Se Teknisk Datablad her.

Se Sikkerheds Datablad her.