Komposterbare fryseposer, 8 L - 12 stk, Maistic,

Maistic, Komposterbare fryseposer, 8 L - 12 stk

19,00 DKK 8,75 DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage

Maistic fryseposer

Det danske firma Maistic er desværre gået konkurs og det er ikke muligt, at skaffe flere varer. Vi holder derfor restsalg på de sidste poser, som du kan købe med 50% rabat.

Beskrivelse: Maistic bio fryseposer er en ny type pose, som er udviklet, så den ikke indeholder almindelig plastik eller mikroplast. Materialet i Bio fryseposen er baseret på majs, der er GMO-fri og dyrket økologisk og fri for pesticid. Bio fryseposerne er certificeret "OK Compost Home" og overholder derved de strenge miljøkrav som stillet til kompostering, derfor indeholder poserne hverken phtalater og bisphenoler. Fryseposere er nedbrydelige i naturen og derfor særdeles velegnet til kompostering. Bio fryseposerne efterlader kun vand, CO2 og biomasse.

Anvendelse: Bio fryseposerne fra Maistic er godkendt til fødevarer og kan anvendes til både køl, frost og almindelig opbevaring ved stuetemperatur i temperaturintevallet -30 til +20 grader Celcius. Poserne er derfor ikke egnet til opvarmning uanset om der er tale om ovn eller microbølge ovn.

Oplevelse: Fryseposerne er let elastiske, men er ikke helt så gennemsigtige som almindelige fryseposer af plastik, men hvor almindelige poser ofte har trykte skrivefelter, så er det muligt at skrive overalt på Bio poserne.

Størrelse: 8 liter pose, 12 poser pr. rulle.

Mål: 28 x 49 cm, tykkelse 17 my.

Varenummer: Maistic 119775