Poser til isterninger, almindelig fra Schur

Poser til isterninger, almindelig

Poser til isterninger.

20 poser - i alt 480 isterninger.

Fremstillet af Schur.

16,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


480 isterninger, almindelig

Det danske firma Fritz Schur Consumer Products er blandt andet kendt for deres fremstilling af emballage for den almindelige huisholdning. I deres sortiment finder man således almindelige fryseposer men gså de smarte isterningsposer med den smarte selvlukning. 

Anvendelse: Fyld posen langsomt med vand fra vandhanen eller vand fra flaske. Når posen er fyldt, vendes den på hovedet hvorefter den automatisk lukkes. Put derefter posen i frostboksen og når du skal bruge isterningerne, så knækker, bøjer og massér så alle isterningerne løsnes, derefter åbner du i en ene ende og den knuste is er klar til brug. 

Klare isterninger: Isterninger bliver ofte matte og det skyldes, at vand indeholder en mange bittesmå partikler og når vandet fryser så dannes der små iltbobler omkring partiklerne. Vi du gerne have klare isterninger, så skal du koge vandet, lade det afkøle og koge det igen og efter anden afkølning hældes vandet i isterningposerne. Undgå at lægge varme poser i fryseren, lad dem blot ligge en halv times tid eller mere. 

Indhold: Pakke med 20 poser, som hver indeholder 24 isterninger. Posen indeholder således 20 x 24, i alt 480 isterninger. 

Historie: Schur startede sin produktion i 1846 i Horsens og virksomheden har haft 175 års jubilæum og er idag verdens ældste familieejede emballagekoncern og stadig med produktion i Danmark, men nu også i flere andre lande.