Lucie Kaas Anden, 11 cm

Lucie Kaas, Skjøde-anden, 11 cm lang

Lucie Kaas, Dansk Design.

Skjøde-anden i røget eg.

Længde: 11 cm.

Køb i e-mærket dansk webshop. 

695,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Skjøde-anden i røget eg fra Lucie Kaas

Lucie Kaas er er dansk firma som designer og producerer unikke træfigurer. Lucie Kaas er hjemmehørende i København, men de har hverken privatsalgs- eller udstillingsafdeling på adressen.

Skjøde-anden er en helt fantastisk klassisk og spændende træfigur. Anden er oprindeligt designet i 1958 af Theodor Skjøde Knudsen og anden indeholder fine detaljer, det minder os om den charmerende personlighed, som denne karismatiske skovvej er indbegrebet af.

Brug Teddy som en fødselsdagsgave, studentergave eller andet, giv den til en jæger, en samler eller gør Skjøde-anden til en gave til dig selv.

Skjøde-anden er fremstillet af egetræ som er blevet røget, så det har fået den mørke farve. Der således ikke brugt farvet olie eller andet, det betyder også at der er farveforskelle mellem de forskellige figurer og naturligvis vil åretegningen også være forskellig fra figur til figur. Lucie Kaas skriver ligefrem, at træets årer og farvevariationer betragtes ikke som kvalitetsfejl, men som naturlige træk ved produktet.

Størrelse: Skjøde-anden måler 11 cm i længden og 5 cm i højden.

Design: Anden er designet af Theodor Skjøde Knudsen.

Plejeanvisning: Træ er et levende materiale, og med tiden vil Skjøde-anden og træets farve ændre sig. For at minimere ujævn misfarvning anbefales det at undgå at sætte trædyr i direkte sollys og at skifte plads i hjemme af og til, så figuren får lys på alle sider.

Hvem er Lucie Kaas?

Lucie Kaas er et danskejet firma, som arbejder med filosofien om at skabe og tilføje noget ekstra til hjemmet. Lucie Kaas arbejder på tre fronter. For det første bringer man liv til træfigurer som er tegnet for mange år siden og genoptager produktionen, så de gamle designs igen kan komme ind på hylderne i både butikkerne og i mange hjem. Hos Lucie Kaas opsøger man også nye design talenter både fra Danmark men også fra andre lande, så sortimentet løbende bliver bredere og måske også mere spændende. Endelig udvikler Lucie Kaas også egne design f.eks. denne Teddy.

Lucie Kaas og Skjøde-anden er et dansk designobjekt fra 1958 en figur som følger sin ejer gennem hele livet.