Dr. Beckmann, 
Tæpperens

Dr. Beckmann, Tæpperens med børste og svamp

Dr. Beckmann.

Tæpperens.

Indhold: 650 ml. med monteret vaskebørste.

Køb i e-mærket sikker dansk webshop.

61,00DKK 49,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Tæpperens med børste fra Dr. Beckmann

Denne tæpperens fra Dr. Beckmann er med sin kraftige oxy-formel i kombination med den indbyggede børste effektiv, til at fjerne vanskelige jord- og grimme pletter fra rødvin, kaffe, juice, cola, te, fedt, makeup, udendørs snavs og snavs fra husdyr på tæpper.

På flaskens top er den monteret en kombineret børste og svamp som hjælper det specielle oxy-drevne Tæpperens rensemiddel ind i tæppet, så det både fjerner snavs i dybden og den lugt der kan komme fra pletterne på tæppet. Rensemidlet i tæppernes er nænsomt mod farver og fibre og er også velegnet til uld men effektivt i forhold til uønskede snavs.

Hint: Er dit gulvtæppe af ældre dato og generelt nusset, så kan du risikere at lave et lyst og rent område omgivet af et mørkere område. Det anbefales, at du renser pletterne godt og grundigt og derefter renser væk fra pletten, så der ikke bliver en hård overgang mellem det rensede område og det ikke rensede område.

Brugsvejledning: På tæppernes flaskens bagside er der en udførlig beskrivelse på hvordan tæppernes virker. Hvordan flasken åbnes, rengøring før brug af tæpperens, dupning, børstning og rengøring.

Indhold: 650 ml.

Flaske: På flaskens top er der monteret en kombineret børste og svamp.

Se DATABLAD her.

Affald og miljø: Skru tæpperenshoved og håndtaget af flasken og smid begge dele i container for plastikaffald. Flasken, pumpen og svamp er laver af forskellige typer plast og nogle sorteringsanlæg kan i dag sortere plastaffaldet i forskellige plasttyper, hvorved værdien af affaldet og mulighed for genbrug øges betydeligt.