Tæpperens med børste og svamp fra Dr. Beckmann

Dr. Beckmann, Tæpperens med børste og svamp

61,00DKK 49,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Tæpperens og børste fra Dr. Beckmann

Denne tæpperens fra Dr. Beckmann er med sin kraftige oxy-formel og indbyggede børste effektiv til af fjerne vanskelige jord og grimme pletter fra rødvin, kaffe, juice, cola, re, fedt, makeup, udendørs snavs og snavs fra husdyr på tæpper.

På flaskens top er den monteret en kombineret børste og svamp som hjælper det specielle oxy-drevne rensemiddel ind i tæppet, så det både fjerner snavs i dybden og den lugt der måtte være fra pletterne på tæppet. Rensemidlet er nænsomt mod farver og fibre og er også velegnet til uld.

Hint: Er dit gulvtæppe ældre og generelt nusset, så kan du risikere at lave et lyst og rent område omgivet, at gammelt skidt. Det anbefales, at du naturligvis renser pletterne godt og grundigt op og derefter renser væk fra pletten, så der ikke bliver en hård overgang med det rensede område og det ikke rensede område.

Brugsvejledning: På flaskens bagside er der en udførlig beskrivelse på hvordan produktet virker. Hvordan flasken åbnes, rengøring før brug af tæpperens, dupning, børstning og rengøring.

Indhold: 650 ml.

Flaske: På flaskens top er der monteret en kombineret børste og svamp.

Se DATABLAD her.