Citrusduft til vaskemiddel fra Ulrich natürlich

Ulrich natürlich, Citrusduft til vaskemiddel

170,00 DKK 99,00 DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage

Ekstra duft til vaskemiddel, Citrus

Ulrich natürlich udvikler flydende vaskemidler som alle på nær et enkelt produkt er uden duft og de sælges som almindeligt vaskemiddel, finvaskemiddel og vaskemiddel med sæbeurt. Vaskemidlerne har det tilfælles, at ingen af dem fået tilført dufte.

Fra tid til anden vil en vask med duft gøre en forskel, så ønsker du at tilføre duft til vasketøjet, så kan du bruge denne økologiske duft med citrus. Citrus er stærk forfriskende og anvendes f.eks. sammen med viskestykker og sportstøj, specielt sammen med Acti-Fresh sportsvaskemiddel.

I stedet for at blande duften i vaskemidlet, så hælder du 5 ml svarende til en teske i vaskemaskinens skyllemiddel beholder. Hældes duften i vaskemidlet vil hovedparten forsvinde i vaskeprocessen, derfor tilsættes duften i skyllemiddelbeholderen.

Vaskemiddelduften er som alle andre produkter fra Ulrich fremstillet af fornybare råstoffer, uden konserveringsmidler, uden petro kemi, altså fra olie fra undergrunden og produkterne er fremstillet uden at de er testet på dyr.

Produktet er udgået fra Ulrich natürlich og udgår også snart fra vores sortiment. Vi har lige nu kun 5 stk. tilbage på vores lager, de sælges derfor med stor rabat.

Indhold: 125 ml og da der til en vask skal anvendes ca. 5 ml. så rækker flasken til ca. 25 maskinvaske.

Duft: Citrusduft.

Relaterede produkter