Spring-Copenhagen

Smukt dansk design og funktionalitet forenet

Saltkværn og Peberkværn

Saltpingvin og Peberfuglen

Spring Copenhagen er en dansk virksomhed, der blev grundlagt i 2015 og bare fire år i 2019 vandt titlen som Danmarks bedste iværksætter i TV udsendelsen "Vejen til Seier".

Missionen for Spring Copenhagen er at bringe meningsfulde, autentiske og ikoniske designs til live, skabe kvalitetsprodukter med en lang levetid. Spring Copenhagen tror på, at design af høj kvalitet giver bedre livskvalitet og kan være med til at inspirere alle mennesker.

De ser tilbage i tiden efter danske designikoner og er konstant på udkig efter nye designere, der kan hjælpe dem med at udvikle produkter.

I FjordButikken har vi tid til at pakke dine træfigurer pænt ind i gavepapir med fint matchende sløjfe, hvis du ønsker det. Det er naturligvis gratis og du skal vide, at vi gør os umage...!

Hvorfor koster det kr 39,- i fragt hos FjordButikken, når andre sender pakker fragtfrit? Alle webshops betaler for fragt til GLS eller PostNord, nogle webshops vælger så, at lade dig få fragten som rabat. Vi siger, at du skal betale for kr. 39,- for fragt, men til gengæld får du 10-20% rabat på produkterne, det er da meget bedre for dig. Køber du for kr. 5-600,- så får du kr 50-60,- i rabat, det er da bedre end bare at spare kr. 39,- ikke sandt?