Vikan

Vikan danske børster, opvaskebørster og skrabere i mere end 125 år.

Vikan børster til husholdningen

Vikan er en dansk producent af børster, skrabere og andet alle former for rengøring. Vikan har 100-vis af produkter designet til sundhedssektoren, fødevaresektoren og til alle mulige former for rengøring. 

Vikan børsterne fås i nogle tilfælde i stærke farver, rød, gul, grøn, blå men ikke hos os i Fjordbutikken. Vi har i vores lille sortiment udvalgt de produkter, som anvendes i vores private husholninger og så må rengøringsselskaber og institutioner henvende sig andet sted.  

Herover finder du det bedste af det bedste indenfor opvaskebørster fra Vikan. Her er stive og bløde børster, runde eller kantede og så finder u børster med skrabekant til det fastsiddende skidt.

Den særlige vådrumsskraber eller læbeskraber er særdeles velegnet til at fjerne vand fra fliser i brusenischen. Vi har andre opvaskebørster, så klik her på link til opvaskebørster, så finder du igen børsterrne fra Vikan med også nogle træskafte opvaskebørster. Du kan også se alle vores opvaskemidler ved at klikke på link til opvaskemidler.