Glasklud fra KBM

KBM glasklud

38,00 DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage

Glasklude til spejle og vinduer

Glaskluden er produceret af 1000 vis af tynde mikrofiber tråde, således kluden kommer til at virke tætvævet og meget formstabil. Den tætte vævning er karakteristisk for en glasklud i modsætning til en almindelig mikrofiberklud som er løsere, en glasklud er normalt også noget større end en almindelig klud. Det betyder i sagens natur, at den kompakte vævning med de mange tråde gør glaskluden dyrere end den almindelige mikrofiberklud.

Glaskluden skal altid anvendes fugtig men ikke våd. Brug varmt vand og vrid så meget vand som muligt ud af kluden for vand og specielt kalkholdigt vand giver striber. Du kan bruge kluden til at fjerne hinder på ruder og andet skidt, men for at få et godt resultat, så skal du vende kluden mange gange, så du ikke bare fordeler skidt og fedt på en ny måde og med streger. Men bruger du kluden rigtigt, så kan du lynhurtige få helt rene spejle og vinduer.

Bruger du glaskluden efter vinduespudsning, så kan du eventuelt sprøjte lidt glas rensemiddel på kluden, så får du fjernet de sidste skidt- og fedtrester.

Mål: Kluden måler 64 x 32 cm. Farve: Kluden føres kun i farven grøn (rettelig lysegrøn).

Fabrikat og type: KBM G-line glasklud.

Vask: Glaskluden kan vaskes ved alle temperaturer dog max 90 grader. Der må ikke bruge skyllemiddel, som ødelægger kludens evne til at opløse og opsamle snavs og skidt.