Effektiv afkalkning af sanitet og til køkkenmaskiner

Kalk opbygges hurtigt og hver gang en overflade overskylles med kalkholdigt vand øges laget af kalk. Kalk er basisk og opløses med en modsvarende syre. Mælkesyre er en mild og den absolut mest miljøvenlig syre som findes, men den er både er særdeles effektiv og så belaster den ikke vandmiljøet. 

 

Hvordan afkalker jeg kaffeautomater?

Nesprezzo, Senseo og andre kaffeautomater skal afkalkes med mælkesyre og nogle fabrikater skriver ligefrem at garantien bortfalder, hvis andre afkalkningsmidler anvendes. Ulrich natürlich er den eneste mælkesyreproducent i Europa og andre får produceret deres produkter hos Ulrich, så du kan uden tøven anvende dette produkt, som er lagt billigere end "mærkevare" produkterne.

Hvordan fjerner jeg kalk fra vandhaner?

Sprøjt afkalkningsmiddel ukoncentreret på armaturet og omkring gevindet og lad det virke et lille minuts tid. Brug en inventarbørste for at løsne den opløste kalk. Kalklaget bygges op lag på lag og skal på tilsvarende vis fjernes. Efter afkalkning skal armaturet, fliserne, vasken skylles godt og grundigt rent og tørres med en tør klud.

Et godt råd, som du sikkert ikke vil bruge... Når du har været i bad, så bruger du det tørre håndklæde til at tørre både stangen til bruseren og armaturet tørt, inden du tørrer dig selv. Kan du lære dig selv og familien denne gode vane, så vil armaturet altid være skinnende rent.

Citronsyre til alt muligt.

Citronsyre er i modsætning til mælkesyre i pulverform og det kan anvendes til mange forskellige formål. Sterling skriver selv på æsken, at produktet kan anvendes til afkalkning af opvaskemaskiner, rensning af vandhanefiltre og afkalkning af kaffemaskiner. Produktet er ligeledes effektivt til fjernelse af frugtpletter på stoffer.

Dr. Beckmann

Til rengøring af opvaskemaskiner og vaskemaskiner har Dr. Beckmann specialiseret sig med en række specialprodukter som effektivt fjerner kalk, skidt og dårlig lugt fra vores husholdningsmaskiner. Se det komplette Dr. Beckmann sortiment ved klik på dette link

Se alle vores produkter til vådrum og rengøring af disse ved klik på Toilet og vådrum.