Insekthotel med zink tag, 28 x 29 cm

Insekthotel med zink tag, 28 x 29 cm

229,00 DKK 139,00 DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage

Insekthotel til mange gæster

Dette store insekthotel med zink tag kan anvendes udendørs i små og store haver eller på små eller store terrasser. Du kan også kombinere flere hoteller med hinanden. Dette hotel lægger op til, at du selv supplerer værelsesindretningen med græs, visne blade, stumper af kogler, små kviste eller andet, som du har tæt ved stedet for det nye hotel. Du får rammerne til hotelindretningen med sprækker, rum, huller, rør og savsmuld, men som hotelvært er det dig som bestemmer indholdet.

Lad børnene eller børnebørnene hjælpe til, så hotellet bliver indrettet så insekterne vil komme til at elske deres nye hjem og følg så hotellet i hele sæsonen fra det tidlige forår hen til efteråret. Der er rig mulighed og at supplere værelsesindretningen, du kan også blot lade hotellet være som det er.

Vejledning i ophæng: Hæng insekthotellet op på et solrigt sted og gerne afskærmet fra den værste blæst og regn. Insekterne foretrækker lige som os tørvejr og læ. Hæng insekthotellet i en højde på 150-200 cm over jorden og bedst med indgangshullet vendt mod syd.

Det store insekthotel har følgende mål: 9 x 28 x 29 cm.

Farve: Natur og zink tag.

På bagsiden af insekthotellet er der et metaløje til ophængning på søm, skrue eller krog.