Insekthotel Grøn 9x24x29 cm fra Decoris

Insekthotel Grøn 9x24x29 cm, Decoris

189,00 DKK 119,00 DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage

Insekthotel til altan eller terrasse

Dette store insekthotel med grønt tag kan anvendes udendørs i små og store haver eller på små eller store terrasser. Du kan også kombinere flere hoteller med hinanden. Den store forskel mellem de små og store hoteller ligger foruden i størrelsen i muligheden for selv at supplere insekthotellet med mere eller andet indhold. Oplægget til hotelindretningen med sprækker, rum, huller, rør og savsmuld er det som hotellet er født med, men du kan selv supplere eller personificere insekthotellet.

Brug lidt tid sammen med børnene eller børnebørnene og får suppleret med insekternes livretter, så er det bare at følge hotellet i hele sæsonen fra det tidlige forår hen til efteråret. Der er rig mulighed og at supplere værelsesindretningen, du kan også blot lade hotellet være som det er.

Vejledning i ophæng: Hæng insekthotellet op på et solrigt sted og gerne afskærmet fra den værste blæst og regn. Insekterne foretrækker lige som os tørvejr og læ. Hæng insekthotellet i en højde på 150-200 cm over jorden og bedst med indgangshullet vendt mod syd.

Det store insekthotel har følgende mål: 9 x 24 x 29 cm.

Farve: Natur og grønt tag.

På bagsiden af insekthotellet er der et metaløje til ophængning på søm, skrue eller krog.