Hvem er vi

Hvem er og hvad er Fjordbutikken?

FJORDBUTIKKEN blev etableret som internetbutik i 2006 af Pia og Poul Smidt, men har reelt eksisteret siden 1992, hvor vi under navnet Nordjysk Shopping Service leverede en lang række varer fra førende grossister direkte til private. I november 2008 udvidede vi vores aktiviteter med en fysisk butik på gågaden i Hobro og på den både fik vi både mere plads og en bedre kontakt til vores kunder, men efter 7 år er den fysiske butik nu blevet til en Villa Butik stadig i Hobro, som holder åbent hver fredag mellem 10 og 17:30. Butikken bestyres af Pia Smidt.

Åbningstider: 

Webshoppen: Afsendelse på alle hverdage.

Butikken: Hver fredag mellem 10-17:30.

Afhentning af varer bestilt i webshoppen: Døgnet rundt på alle ugens dage. Forudbestilte varer stilles et aftalt sted, så kan du afhente dem når det passer med din tids- og arbejdsplan. 

Vi kan dele vores sortiment op i tre forskellige hovedprodukter.

1. Produkter for personlig pleje og velvære. Vi har valgt at fokusere på danske produkter, fordi mange små og store danske firmaer laver nogle fuldstændig og fantastiske plejeprodukter f.eks. Badeanstalten, Beaute Pacifique og Munkholm. Disse producenter laver alle plejeprodukter af de bedste råvarer kombineret med et godt håndværk. Vi har Danmarks største udvalg af badesalt, saltskrub, håndsæbe og meget andet og fra 2016 er vi også blevet forhandler af de utroligt holdbare neglelakker og smukke neglelakker fra LAQ GelLack neglelak. I vores store sortiment finder du således mange specialprodukter herunder mange økologiske produkter. 

2. Vi har et stort udvalg af brugskunst med mærkervarer som træfigurerne Hans Bølling, Kristian Vedel, Spring Copenhagen og glasfigurerne fra Gammelgård Glas. Fjordbutikken har et tæt samarbejde med flere glaskunstnere og et af vores specialiteter er Dørskilte eller Navneskilte til døren eller postkassen, hvor du selv vælger design og farver. Som noget nyt i 2016 er Fjordbutikken blevet forhandler af de originale Klarborg julenisser, Jørn Utzon cognacglas og Kids by Friis legetøj.

3. I vores sortiment finder du også flere kategorier med rengøringsmidler. Hos os kan du købe mange forskellige Svanemærkede rengøringsmidler og så har vi et meget stort udvalg af økologiske rengøringsmidler og økologiske vaskemidler.

 

Fjordbutikken på Facebook

Der sker mange ting i Fjordbutikken, så hold dig opdateret på Facebook med tilbud og aktiviteter.

 

Firmaets navn: FjordButikken

Selskabstype: Personligt ejet virksomhed

Indehaver: Poul Smidt

CVR nr.: 16 19 98 85

Adresse: Ane Kathrinesvej 2, 9500 Hobro

Telefon: +45 3023 9600

E-mail: info@fjordbutikken.dk

 

Firmaets juridiske navn er Smidt & Partners.