Hvem er vi

Hvem er og hvad er Fjordbutikken?

FJORDBUTIKKEN blev i 2006 etableret som internetbutik af Pia og Poul Smidt, men butikken har reelt set eksisteret siden 1992, hvor vi under navnet Nordjysk Shopping Service leverede en lang række varer fra førende grossister direkte til private. I november 2008 udvidede vi vores aktiviteter med en fysisk butik på gågaden i Hobro, og på den måde fik vi knyttet en virkelig god kontakt til vores lokale kunder. I 2017 lukkede vi vores butik, flyttede fra Hobro til Skødstrup og kører nu videre, men kun som Webshop.

Vi sender pakker alle ugens hverdage.

Vi kan dele vores sortiment op i tre forskellige hovedprodukter.

1. Produkter for personlig pleje og velvære. Vi har valgt at fokusere på danske produkter, fordi mange små og store danske firmaer laver nogle fantastiske plejeprodukter f.eks. Badeanstalten, Beaute Pacifique og Munkholm. Disse producenter laver alle plejeprodukter af de bedste råvarer kombineret med et godt håndværk. Vi har Danmarks største udvalg af badesalt, saltskrub, håndsæbe og meget andet og nu er vi også blevet forhandler af de utroligt holdbare neglelakker og smukke neglelakker fra LAQ Shield. I vores store sortiment finder du således mange specialprodukter herunder mange økologiske produkter. 

2. Vi har et stort udvalg af brugskunst med mærkervarer som træfigurerne Hans Bølling, Kristian Vedel, Spring Copenhagen og glasfigurerne fra Gammelgård Glas. Fjordbutikken har et tæt samarbejde med flere glaskunstnere og et af vores specialiteter er dørskilte eller Navneskilte til døren eller postkassen, hvor du selv vælger design og farver. Vi forhandler også de originale Klarborg julenisser, Jørn Utzon cognacglas og Kids by Friis legetøj.

3. I vores sortiment finder du også flere kategorier med rengøringsmidler. Hos os kan du købe mange forskellige Svanemærkede rengøringsmidler og så har vi et meget stort udvalg af økologiske rengøringsmidler og økologiske vaskemidler.

 

Fjordbutikken på Facebook

Der sker mange ting i Fjordbutikken, så hold dig opdateret på Facebook med tilbud og aktiviteter.

 

Firmaets navn: FjordButikken

Selskabstype: Personligt ejet virksomhed

Indehaver: Poul Smidt

CVR nr.: 16 19 98 85

Adresse: Tronkærgårdsvej 56, 8541 Skødstrup

Telefon: +45 3023 9600

E-mail: info@fjordbutikken.dk

 

Firmaets juridiske navn er Smidt & Partners.