Fuglehus og fuglefoderbræt, grøn metal

149,00DKK 119,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Fuglefoderbræt i jern, grøn og hvid

Fuglebræt: ProGarden, Bird Feeder House.

Fuglebrættet leveres med fire siddebøjler som du skal slå ud så fuglene får siddepladser på alle fire sider. Når siddepladserne er slået ud, så måler fuglefoderbrættet 20 x 20 cm og har en højde på 19 cm. Både siddebøjlerne og fuglefoderhuset er fremstillet i metal.

Gennem taget går en stålwire, så når først huset er hængt op, så kan det at vinden rusker i huset. Du bør forsøge at finde et sted hvor der er en smule læ, det foretrækker de fleste småfugle, men naturligvis skal huset hænge, så du kan følge det fra vinduet eller fra en havestol.

Taget kan løftes op, og fuglefoderbrættet fyldes fra toppen. Når huset er fyldt op, så kan du gennem vinduerne følge foderstandens niveau. Du kan med fordel vælge blandede fuglefrø, så der et frø til musvitterne, blåmejserne, rødhals og andre fugle som er vild med frøene. Solsorten tager sig af de frø, de mindste fugle smider på jorden.

Ved husets sokkel er der fire sprækker, hvor frøene kan komme ud. Fuglefoderbrættet kaldes også et fuglehus er fra det hollandske firma fremstillet.

Materiale: Metal med stålwire.

Farve: Grøn og hvidmalet.

Fuglehuset leveres i kraftig papæske med trykt motiv.