DECION, Facaderens og skimmelsvamp 5 liter

DEXUS, Decion.

Anvendelse: Facaderens og til forebyggende- og bekæmpelse af skimmelsvamp, mug etc.

Indhold: Dunk med 5 liter.

Facaderens fjerner belægninger men ikke mos og fastsiddende lau, hertil anvendes mekanisk børstning.

Køb i sikker og e-mærket dansk webshop.

168,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Facaderens og skimmelsvamp

DEXUS, Decion desinfektion 10%.

Facaderens, udvendig anvendelse: Decion er velegnet som facade rens på overflader som har fået forskellige belægninger eksempelvis på tage, gavle, fliser, havemøbler, hegn og drivhuse. Produktet virker ved almindelig oversprøjtning med havesprøjte og efter få timer ses effekten ved at den uønskede belægning bliver grå. På mørk malede overflader f.eks. sortmalede hegn anbefales efterfølgende en let efterskylning eller let vask, da grå plamager af døde alger og andet efterlades synligt. På fliser, facader etc. er efterbehandling ikke nødvendig.

Blandingsforhold: Decion skal til udvendig brug blandes med vand i forholdet 1:5. 1 liter Decion rækker til ca. 40m2 og en 5 liters dunk til ca. 200m2.

Noter:

  • Har du belægning af fastsiddende lav eller mos, så anbefales en mekanisk afrensning med kost eller stiv børste.
  • Decion må ikke afledes til have bassin, vandløb eller lignende, hvor der er naturligt plante- og dyreliv.

Skimmelsvamp, indvendig anvendelse: Decion er som desinfektionsmiddel velegnet til forebyggelse og bekæmpelse af mug, svamp, svampesporer og skimmelsvamp. Produktet virker på alle overflader enten som sæbelignende vaskemiddel på områder som er blevet angrebet og det påføres med passende værktøj som børste, svampe eller klude. Afhængig af angrebets omfang skylles området rent og Decion påføres endnu en gang, denne gang med det formål at forebygge nye anreb.

Skimmelsvamp nedbryder organisk materiale også bygningsdele. Skimmelsvamp og mug opstår i fugtige miljøer, derfor skal du finde kilden til den indtrængen fugt og få lukket revner og sprækker. Der kan også opstå skimmelsvamp i forbindelse med kuldebroer, her kan efterisolering være nødvendig.

Huset eller bygningsdelene skal affugtes, huset opvarmes så det kan tørre ud, så skimmelangreb bremses. Til rengøring og som forebyggende sprøjtes et desinfektionsmiddel på de ramte områder, er der tale om større områder, så kan en almindelig havesprøjte være et nyttigt værktøj.

Blandingsforhold 1:5 – 1:10 afhængig af materialet. Blødt stærkt sugende materiale 1:5 mens sten, fliser, fuger 1:10.

Mængde: Dunk med 5 liter.

Rabat ved 3 stk: Vi har dunkene stående i kasser med 3 stk. Køber du 3 stk. så sparer du kr. 54,-  og vi sparer en papkasse, pakkefyld og tid til ompakning. Normalprisen for 3 stk. dunke er ikke 3 x 168 = kr. 504,- når rabatten på kr. 54,- fratrækkes bliver prisen kr. 450,-. 

Se DATABLAD her.

Hint: Plastik havemøbler kan som alternativ vaskes i brun sæbe. Skal dine træmøbler efterbehandles, så findes der mange forskellige typer olie, men er du interesseret i linolie, så klik her for Sterling linolie.