DECION, A-rens, Facaderens 3x5 Liter

DECION, Facaderens og skimmelsvamp, 3 x 5 liter

DEXUS, Decion facaderens.

Indhold: 3 stk. dunke hver med 5 liter.

Køb i sikker og e-mærket dansk webshop.

504,00DKK 450,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Facaderens og skimmelsvamp (3x 5 liter)

Nedenstående tekst er identisk med beskrivelsen for 1 x 5 liter pånær anbefaling til indkøbt mængde. Selv om der er rabat ved køb af 3 x 5 liter, så skal du overveje om du i virkeligheden har brug for denne mængde. 

Facaderens, anvendelse udvendigt: Decion er velegnet som facade rens på overflader som har fået forskellige belægninger eksempelvis på tage, gavle, fliser, havemøbler, hegn og drivhuse. Produktet virker ved almindelig oversprøjtning med havesprøjte og efter få timer ses effekten ved at den uønskede belægning bliver grå. På mørk malede overflader f.eks. sortmalede hegn anbefales efterfølgende en let efterskylning eller let vask, da grå plamager af døde alger og andet efterlades synligt. På fliser, facader etc. er efterbehandling ikke nødvendig.

Blandingsforhold: Decion skal til udvendig brug blandes med vand i forholdet 1:5 - 1:10 afhængig af omfanget af belægninger. 1 liter Decion rækker til ca. 40m2 og en 5 liters dunk til ca. 200-400m2. Har du en almindelig terasse, en lille indkørsel og måske et drivhus indkørsel, så rækker 1 dunk og årlige behandlinger til et par år. 

Noter:

  • Har du belægning af fastsiddende lav eller mos, så anbefales en mekanisk afrensning med kost eller stiv børste. 
  • Decion må ikke afledes til have bassin, vandløb eller lignende, hvor der er naturligt plante- og dyreliv. 

Skimmelsvamp, anvendelse indvendigt: Decion er som desinfektionsmiddel velegnet til forebyggelse og bekæmpelse af mug, svamp, svampesporer og skimmelsvamp. Produktet virker på alle overflader enten som sæbelignende vaskemiddel på områder som er blevet angrebet og det påføres med passende værktøj som børste, svampe eller kludeksisterende. Afhængig af angrebets omfang skylles området rent og Decion påføres endnu en gang, denne gang med det formål at forebygge nye anreb.

Skimmelsvamp nedbryder organisk materiale også bygningsdele. Skimmelsvamp og mug opstår i fugtige miljøer, derfor skal du finde kilden til den indtrængen fugt og få lukket revner og sprækker. Der kan også opstå skimmelsvamp i forbindelse med kuldebroer, her kan efterisolering være nødvendig.

Huset eller bygningsdelene skal affugtes, huset opvarmes så det kan tørre ud, så skimmelangreb bremses. Til rengøring og som forebyggende sprøjtes et desinfektionsmiddel på de ramte områder, er der tale om større områder, så kan en almindelig havesprøjte være et nyttigt værktøj.

Blandingsforhold 1:5 – 1:10 afhængig af materialet. Blødt stærkt sugende materiale 1:5 mens sten, fliser, fuger 1:10.

Decion anvendes til effektiv indvendig rengøring af områder som er angrebet af mug, svamp og svampesporrer. Skimmelsvamp i brusenischer oversprøjtes og skrubbes med flise fugebørste.

Såfremt du har pletvis angreb af skimmelsvamp rækker 5 liter til mange behandlinger. Har du haft oversvømmelse, så anbefales både straks afvaskning og efterfølgende forebyggende behandling. I dette tilfælde skal du overveje om kasse med 3 x 5 liter er mest fornuftigt.

Kasse med 3 x 5 liter.

Rabat ved 3 stk: Vi har dunkene stående i kasser med 3 stk. Køber du 3 stk. så sparer du kr. 54,-  og vi sparer en papkasse, pakkefyld og tid til ompakning. Normalprisen for 3 stk. dunke er ikke 3 x 168 = kr. 504,- når rabatten på kr. 54,- fratrækkes bliver prisen kr. 450,-. 

Se DATABLAD her.