Clenano, Summer Nano Spray, 500 ml vandafvisende

89,00 DKK 39,00 DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage

Clenano Nano Spray til bilens ruder

Produkter beskytter bilruderne mod pletter, insekter, støv og mudder ved at påføre ruderne en 100% vandafvisende nano overflade som holder op til et år eller 10.000 km. Produktet kan også anvendes på spejle, almindelige vinduer, briller men også til glasborde og -vægge.

Start med at rengøre ruden eller glasset, så det bliver helt rent og blank. Herefter sprøjter du Cleanano Nano Summer Spray på forruden og de øvrige ruder, hvorved du opnår to ting. For det første bevarer du de skinnende ruder i længere tid, samtidig er produktet udviklet specielt til sommerbrug hvor den giver en god beskyttelse mod insekter.

Produktet beskytter også mod kalk og da nanooverfladen er vandafvisende vil der ikke dannes pletter og snavs vil blive skylles bort i forbindelse med den næste regnbyge. Cleanano Nano Spray kan anvendes på alle glatte overflader og det er let at bruge. Indhold: 500 ml i flaske med spray.

Pris: Vi har undersøgt prisen på internettet og flasken har været annonceret til kr. 249,- og nedsat til kr. 89,- som et Dealhunter tilbud. Fjordbutikken har i forbindelse med køb af nogle andre varer købt et mindre parti og da produktet ikke er tilgængeligt i Danmark, så har vi prissat til en normalpris på kr. 89,- (ikke kr. 249,-). Vi har fundet produktet i Tyskland på tilbud til ca. kr. 59,-.

Partivare: Da FjordButikken har købt denne Nano Spray med ekstra rabat, så sælger vi den også med ekstra rabat til dig til kun kr. 39,-