ChiCura, Spinning Turtle, Medium

499,00 DKK 425,00 DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage

ChiCura Spinning Turtle

ifølge indisk kosmologi er en elefant stående på en skildpasse et symbol på verdens stabilitet, derfor er skildpadden en visuel påmindelse om at opretholde stabilitet i en verden af forandring.  

Mærke: ChiCura, designet af Søren Graversen.

Materiale: Egetræ, bæredygtig træproduktion. Slildpadden er produceret af trærester, der normalt kasseres, men i stedet samles det og omdannes til de små fine figurer.

Størrelse: Længde 11,4 cm x højde 12 cm.

Skildpadden er forbundet med skabelse, frugtbarhed og langt liv. Dens langsomhed ses som et tegn på "Festina lente", som betyder "skynd dig langsomt". Skildpadden tillægges også kosmologisk funktion i form af at være et væsen, på hvis ryg Jorden hviler. Søren Graversen har designet skildpadden med den runde kugle / jorden på ryggen. Når du bevæger figuren fremad, drejer den jorden langsomt og giver dig en ekstra påmindelse om at sætte farten ned. 

Elefanten er forbundet med lykke, visdom og styrke. Elefantguden i indisk mytologi er kendt for at fjerne forhindringer på livets vej. Søren Graversen fandt inspirationen til elefanten og den skulle bære kuglem eller jorden på dens ryg og fjerne forhindringer ved hjælp af dens enestående evne til at bane vejen til indre fred.

Betegnelse: ChiCura Spinning Turtle, Medium, type CP1225, Oak.