Gaveæske, Creme Paradoxe fra Beaute Pacifique

Beaute Pacifique, Gaveæske, Creme Paradoxe

Beaute Pacifique, gaveæske.

Gaveæske med 3 Paradoxe produkter.

En god og meget anvendelig gave, som kan bruges af alle.

Køb i e-mærket og sikker dansk webshop. 

569,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Gaveæske, 3 stk. Creme Paradoxe produkter.

Beaute Pacifique gaveæsken indeholder tre klassiske og fantastiske produkter til en værdi af 872,- kr.

Æsken indeholder de tre fantastiske Creme Paradoxe, Creme paradoxe Eye Creme og Creme Paradoxe Night Creme. 

Creme Paradoxe dagcreme. Dagcremen er en fantastisk effektiv anti-age dagcreme med helt nye og næsten medicinske egenskaber. Den er baseret på et stort indhold af de højaktive stoffer Procyandin og Resveratrol, der udsætter aldersprocesserne, reparerer solskader, bekæmper og forebygger årsager til rødme, og genskaber en sund og robust hud. Indhold: 50 ml.

Creme Paradoxe Eye Creme. Anti-age øjencreme baseret på ekstraktet (GSPE) fra chilenske vindruekerner med ekstra højt indhold af naturlig Resveratrol og Procyandin. Ekstraktet med Resviratrol og Procyanidin udsætter biologiske aldersforandringer og hjælper med at holde huden ung og sund. Cremen bekæmper frie radikaler og stress i huden. Øjencremen duppes på øjenomgivelserne, men anvendes normalt ikke på øjenlågene, hvor huden hos mange er meget sart. Undgå altid at komme for tæt på næseåden/tårekanalen. Indhold: 15 ml.

Creme Paradoxe Night Creme. Anti-age natcreme hvor de aktive ingredienser er ekstrakter (GSPE) fra helt særlige chilenske vindruekerner, hvis naturlige indhold af aktiv Resveratrol og Procyanidin er ekstra høj. Ekstrakterne med Resviratrol og Procyanidin udsætter aldersprocesserne og forlænger cellernes liv og holder huden ung og sund i længere tid. Cremen bekæmper aktivt frie radikaler og stress i huden. Anvendes som natcreme på afrenset hud. Indhold: 20 ml.