Vaskemiddel økologisk normalvask 25 liter

Ulrich natürlich 25 liter flydende vaskemiddel

Normalvask

Ulrich flydende vaskemiddel med afkalkning, kan anvendes ved alle temperaturer og vandkvaliteter (hårdhedsgrader). Indeholder vaskeaktive stoffer fra kokosolie, plantesæber og højredrejede mælkesyre, som forhindrer kalkaflejringer og giver en hudvenlig pH-værdi.

Vaskemidlet er fremstillet af fornybare råstoffer, uden petrokemiske indholdsstoffer, uden konserveringsmidler, dermatologisk testet, følger retningslinierne fra den tyske forening til dyrernes beskyttelse.

1 liter rækker til ca. 33 maskinvaske.

Denne dunk rækker således til ca. 850 vaske.

PRIS PR: VASK (1200 / 850) = 1,41 kr./vask

Dosering 30 ml. Omhæld til 1 liters flaske, tilkøb tappehane eller en 30 ml dosering-tryk-pumpe.

Ulrich natürlich vaskkemiddel er certificeret af ECO-Control efter den nyeste NATURE CARE Products standard. ECO-Control er et inspektions- og certificeringsorgan for økologiske produkter og kvalitetssikring af alle non-food produkter.

LEVERINGSTID: Normalt har vi 25 liters dunke på lager, men leveringstid på op til 3 uger må i værste fald påregnes hvis vi skal have et nyt parti hjem fra Ulrichs lager i Tyskland.

FRAGT: Dunke med 25 liter kan på grund af vægten ikke leveres med PostNord eller til GLS pakkeshops. Afhængig af din adressen, må der derfor påregnes en højere pris på fragt da vi kun kan levere med bud eller fragtmand. Vi kontakter dig ALTID efter bestilling for at finde den bedst mulige pris inden varerne afsendes. Du kan naturligvis til enhver tid afslå dette tilbud. 

 

DKK 1.200,00