Meraki Diffuser 120 ml, Scandinavian garden

Meraki diffuser med 7 stk. duftpinde.

Duft: Scandinavian Garden.

Flaske med 120 ml. | Brun apotekerflaske.

Køb Meraki i e-mærket sikker dansk webshop. 

149,00DKK 109,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Diffuser Scandinavian garden

Meraki vil med beskrivelsen Scandinavian garden lede vores tanker hen på kendte dufte, men ikke dufte af noget bestemt. Du kan ikke sige aaaah den dufter af noget bestemt, men når du dufter til diffuseren så dufter den af noget kendt og udefinerbart, måske en skandinavisk have men uden de kraftige blomster. 

Meraki er et dansk firma med hovedsæde i Ikast. Meraki har specialiseret sig i hudplejeprodukter, sæbe, creme, shampoo og meget andet, men Meraki har også valgt at indføre denne diffuser og flere andre i deres sortiment.

Meraki diffuser giver en dejlig og naturlig men udefinerbar duft til rummet. Det vil forekomme naturligt at bruge denne diffuser i badeværelset, i soveværelset og i stuen og for denne duft tilføjer Meraki, at den også vil være velegnet hvis du ønsker en spa og wellness stemning i dit baderum. Den skønne duft kan også bruge andre steder, f.eks. i indelukkede og dårligt ventilerede rum f.eks. et gæsteværelse eller andre rum som kan virke indelukkede.

Diffuserens duft er ikke gennemtrængende eller kunstig som visse billige diffusere kan være. Som før nævnt er duften vanskelig at definere men indtrykket giver noter af lidt træ, grønne planter og samtidig anes en svag blomsterduft, uden at den på nogen måder er gennemtrængende.

Duftoplevelse: Vi oplever dufte forskelligt og vores anmeldelse vil helt sikkert afvige fra den måde du oplever duften. Vi dufter forskellige ting og hvad jeg opfatter som karakteristisk kan du måske ikke dufte og omvendt. Denne duft er imidlertid af en ”styrke” og sammensat på en måde, så alle som udgangspunkt kan dufte den. Nogle dufte kan helt forsvinde simpel hen fordi du efter et stykke tid ikke længere kan opfatte dem, men de er der stadig, andre dufte forbliver mere konstante og kraftige. Denne duft vil de fleste opleve som frisk og afslappende.

Indhold: 120 ml æterisk naturlig olie og 7 stk. bambuspinde.

Fremstillet i Thailand for danske Meraki.

Sådan virker en diffuser

Duft diffuseren leveres i en æske med 7 bambuspinde. Start med at sætte 2 pinde i flasken og lad så olien få tid til at trække op gennem bambuspindene, så den æteriske olie får tid at fordampe. Bambuspinde virker som fugtsugende rør nærmest som trækpapir men der kan ikke suges mere olie op end der faktisk kan fordampes. Når der er 7 pinde i æsken, så skyldes det, at du kan komme ekstra pinde i glasset hvis du vil skrue lidt op for duften. Bliver duften for kraftig så lad bambuspinden dryppe af inden du gemmer den sammen med de øvrige ekstra pinde. Hvis fordampningen efter nogle uger forsvinder, så kan du enten vende bambuspinden på hovedet eller udskifte den med en frisk bambuspind.

Emballage: Den æteriske olie i diffuseren opbevares i en brun apotekerflaske og flasken er sammen med bambuspindene anbragt i en naturgrå æske. Omkring diffuser æsken er der et bånd hvor Meraki fortæller som krævet af lovgivningen, at æteriske olier og parfumeolier kan skabe allergiske reaktioner og at man skal være opmærksom på allergiske hudreaktioner. Derfor er det også anbefalingen, at man ikke rører de fugtige bambuspinde. Når diffuseren tages i brug, så kan du smide æsken i container for karton/pap. Flasken skal når den er tømt smides i container for glas til recycling.

Links: Er du faret vild, så klik her og kom tilbage til de mere end 100 forskellige produkter vi har i vores Meraki sortiment. Er du på jagt efter diffuser, så kan du finde alle vores diffusere fra både Meraki og Munkholm ved klik på link til diffuser.