Kids by Friis fødselsdagstog, garder

Kids by Friis, Fødselsdagstog.

Motiv: Garder leder et optog med dyr, pakker og en cupcake.

Indhold: 5 figurer, 11 tal, 5 kæder og et dansk flag.

Køb Kids by Friis i e-mærket dansk webshop.

499,00DKK 369,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Fødselsdagstog, Garder

Danske Kids by Friis har designet en række fødselsdagstog,som skaber liv, glæde og anerkendelse på fødselsdagsbordet. Dette fødselsdagstog har hedder officielt "Soldier" men i Danmark er det tydeligt at se, at det er en garde i gallauniform som fører an i fødselsdagstoget. Bag ham følge masser af fest med kager, gaver, en cirkus elefant og en søløve.

Sammen med flag på bordet bliver børnefødselsdagen lidt mere hyggelig. Lav det til en tradition, at fødselsdagstoget tages frem på dagen og lad børnene selv stille toget det helt rigtige sted og selvfølgelig skal de selv puste lyset ud.

Lidt afhængig af opstillingen og hvor stramt kæderne er mellem togvognene, så er den samlede længe af fødselsdagstoget mellem 40-50 cm. Vær opmærksom på, at fødselsdagstoget ikke er et legetøj for det indeholder små dele, kæder og andet, fødselsdagstoger er kun til pynt.

Særlig beskrivelse af fødselsdagstoget:

  • Fødselsdagstoget leveres i kraftig æske, som kan åbnes og lukkes i mange år
  • Gaveæsken har fin blank overflade med foto af fødselsdagstoget
  • Udskiftelige tal, elleve i alt, så du kan skrive den rigtige alder
  • Opstilling: En garder med 4 figurer i lang række
  • Højt flag som giraffen bærer
  • Materiale: Polyresin som er et stenholdigt materiale
  • Figurerne er alle håndmalede

Design: Kids by Friis, FR22007, Danmark.

Størrelse: 17 x 45 x 6 cm.

Note: Dette fødselsdagstog er ikke et stykke legetøj, men en fin dekorativ figur til pynt. Figuren fungerer som pynteting og som lysestage med markering af barnets alder.

Kids by Friis har som mål at skabe smukt design og en høj kvalitet. Samtidig ønsker Kids by Friis at du som kunde oplever et højt serviceniveau, men da produkterne kun sælges gennem forhandlere, så er det Fjordbutikken og andre som skal leve op til dette ønske. Som det fremgår er Fjordbutikken e-mærket og tjekker du os på Trustpilot, så får vi generelt høje karakterer og det niveau arbejder vi hårdt på at fastholde.