Danske diffuser og duftlys med naturlige æteriske olier.

Duft diffuser og duftlys fås i mange kvaliteter hvilket giver sig til udtryk på forskellige vis. Vi har valgt duftlys fra Meraki og Munktholm som brænder pænt uden at ose og så efterlader de ikke en skarp og parfumeret duft, men en behagelig naturlig duft. Vælger du diffuser frem for duftlysene, så får du på samme måde naturlige æteriske olier.

Duftlys og vokslys.

Duftlys skaber hyggelig atmosfære med en forfriskende, forførende eller afslappende aroma og fælles for alle vores duftlys er, at de er af typen vokslys, hvor den brændbare masse er lavet på olien fra sojabønnen og derfor soder denne type duftlys mindre end et almindeligt duftlys.

Diffusere med duftpinde.

Med diffusere kan du skrue op og ned for duften ved at sætte flere eller færre duftpinde i bambus i olien. Duftpindene trækker stille og roligt olien op og fra pinden fordamper olien og afgiver den aromatiske duft. Flere bambuspinde giver mere duft. Nogle pinde kan miste evnen til at trække olien op efter nogle måneder, derfor anbefaler vi, at du vender pindene en gang imellem.

Farver og parfume i duftlys.

Nogle duftlys findes i stærke farver mens andre fås med de mest utrolige striber og mønstre, og ja de er dekorative, men de indeholder kunstig farve og blandingsparfume. Vi har fravalgt både duftlys og diffuser med farve og kunstig parfume. Vi har til gengæld besluttet, at vores produkter skal være fremstillet med naturlige æteriske olier og at de skal være fremstillet i Danmark, så på den måde sikre den absolut bedste kvalitet.