Originale Sæbespåner, 500 g fra Bollerup Jensen

Bollerup Jensen, Originale Sæbespåner, 500 g

Bollerup Jensen. Sæbespåner i pose med 500 gram.
29,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Originale sæbespåner

Det danske firma Bollerup Jensen har siden 1935 producerede en række klassiske og helt unikke rengøringsmidler hvor krystalsæbe og denne Originale Sæbespåner er blandt de ældste.

Produktet er uden parfume og farve.

Anvendelse: Der henvises til posens bagside for her beskrives med god fyldig dansk tekst hvordan sæbespånerne skal anvendes og på hvad. Her sættes blot et par ord på de utrolig mange anvendelsesmuligheder.  

Anvendes til skånsom daglig rengøring af trægulve og møbler, til rengøring af ubehandlede og ludbehandlede trægulve, uglasserede klinker, skifer, granit, marmor og terazzo. Sbespåner kan også anvendes til vask af alle tekstiler i hånden eller til iblødlægning af meget beskidt tøj. Brug også produktet til finvask, behandling af ubehandlede møbler og meget andet. Som nævnt tidligere, så får du meget mere information på posens bagside. 

Dosering og brugsanvisning: På posens bagside kan du sæbe om dosering til de forskellige formål. Fælles er, at sæbespånerne kommes i før vandes, og piskes derefter ud i det varme vand. Blandingen skal derefter afkøle til håndtemperatur før brug. Til nogle formål opnås det bedste resultat med deminiraliseret vand, da postevand nogle steder indeholder kalk og jern.

Sæbespånerne er mærket med Svanemærket, Asthma Allergy Nordig og Bollerup Jensens ege, Helt naturligt mæke kombineret med 1935 for klassisk produkt.

Se Teknisk Datablad her.

Se Sikkerheds Datablad her.