Økologisk vaskemiddel med sæbeurt, 1 liter fra Ulrich natürlich

Ulrich natürlich, vaskemiddel sæbeurt, 1 liter, økologisk

95,00 DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage

Normalvask med sæbeurt

Navn: Ulrich natürlich, Normal vaskemiddel med sæbeurt, flydende, 1 liter

Normal vaskemiddel med sæbeurt er velegnet til alle tekstiler til hånd- og maskinvask ved temperaturer mellem 30 og 95 grader, uafhængig af vandets hårdhed. 

Indhold: Ulrich natürlich er gået et skridt videre i forhold til miljøet og bæredygtighed med dette produkt. Flere af de sæber et normal vaskemiddel indeholder er blevet erstattet med en europæisk sæbe kaldet sæbeurt, så en mindre del skal transporteres over store strækninger. Lige som alle øvrige produkter fra Ulrich natürlich er dette produkt fri for petrokemi. Det vil sige ingen brug af råolie, jordolie eller olier fra Nordsøen. Dette produkt er fri for enzymer og blegemiddel.

Mælkesyre: Mange vaskemidler indeholder stoffer der binder kalken i vandet. Jo mere kalk der er i vandet, jo mere vaskemiddel skal du bruge. Stofferne går derfor ud med vaskevandet, hvor det bundfælder og ender i rensningsanlægget og dermed spildevandsslammet. Vaskemiddel fra Ulrich natürlich indholder mælkesyre, som neutraliserer kalken, i stedet for at binde sig med den. Dermed skal du, uanset mængden af kalk i dit vand kun bruge 30 ml (en fyldt kapsel) til en fyldt maskinvask. Mælkesyren bliver med kalken omdannet til kalciumsalt, som er letopløselig i vand. Kalciumsalt ender i naturen og bruges som naturlig næring.

Mælkesyre virker antibakteriel, samt gør tøjet mere strygelet og hindre tøjet i at blive hårdt / stift.

Pris pr. vask

1 liter, ca. 33 vaske, kr. 95,- (2,88 kr/vask).

5 liter, ca. 165 vaske, kr. 365,- (2,88 kr/vask).

Ulrich er og specielt med refill dunkene de drøjeste, de mest bæredygtige og billigste produkter på markedet. 

Økologisk og bæredygtig tøjvask: Ulrich natürlich vaskemiddel er certificeret af ECO-Control efter den nyeste NATURE CARE Products standard. ECO-Control er et inspektions- og certificeringsorgan for økologiske produkter og kvalitetssikring af alle non-food produkter.