Økologisk vaskemiddel med duft af citrus 5 liter fra Ulrich natürlich

Ulrich natürlich, Vaskemiddel normal, citrus, 5 liter, økologisk

400,00 DKK 365,00 DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage

Normal vaskemiddel Citrus

Navn: Ulrich natürlich, Normal vaskemiddel Citrus, 5 liter Flydende

Normal vaskemiddel med citrusduft er egnet til alle tekstiler til hånd- og maskinvask ved temperaturer mellem 30 og 95 grader, uafhængig af vandets hårdhed. 

Indhold: Flydende vaskemiddel som lige som de øvrige sæber er fra fornybare råstoffer, hvor der vælges kokosolie frem for palmeolie. Ligeledes er alle produkterne fri for petrokemi. Det vil sige ingen brug af råolie, jordolie eller olier fra Nordsøen. Dette produkt er fri for enzymer og blegemiddel.

Mælkesyre: Mange vaskemidler indeholder stoffer der binder kalken i vandet. Jo mere kalk der er i vandet, jo mere vaskemiddel skal du bruge. Stofferne går derfor ud med vaskevandet, hvor det bundfælder og ender i rensningsanlægget og dermed spildevandsslammet. Vaskemiddel fra Ulrich natürlich indholder mælkesyre, som neutraliserer kalken, i stedet for at binde sig med den. Dermed skal du, uanset mængden af kalk i dit vand kun bruge 30 ml (en fyldt kapsel) til en fyldt maskinvask. Mælkesyren bliver med kalken omdannet til kalciumsalt, som er letopløselig i vand. Kalciumsalt ender i naturen og bruges som naturlig næring.

Mælkesyre virker antibakteriel, samt gør tøjet mere strygelet og hindre tøjet i at blive hårdt / stift.

Dermatologisk testet med resultatet MEGET GOD. 

Pris pr. vask

1 liter, ca. 33 vaske, kr. 89,- (2,70 kr/vask).

5 liter, ca. 165 vaske, kr. 365,- (2,21 kr/vask).

Ulrich er og specielt med refill dunkene de drøjeste, de mest bæredygtige og billigste produkter på markedet. 

Find dunke med normal vaskemiddel med 10 og 25 liter og andre dunke med varianter med finvask, sæbeurt, colorvask, sportsvaskemiddel m.m. Klik på dette link til Vaskemidler til storvask

Økologisk og bæredygtig tøjvask: Ulrich natürlich vaskemiddel er certificeret af ECO-Control efter den nyeste NATURE CARE Products standard. ECO-Control er et inspektions- og certificeringsorgan for økologiske produkter og kvalitetssikring af alle non-food produkter.

Hint: 5 liters dunken kan let omhældes til 1 liter flaske. Du kan også tilkøbe en tappehane eller en kraftig diseringspumpe.