Ulrich natürlich, Vaskemiddel actifresh, 5 liter, økologisk

500,00 DKK 460,00 DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage

Sportsvaskemiddel, Refill dunk, Actifresh

Navn: Ulrich natürlich, Actifresh, vaskemiddel med deo-effekt til vask af sportstøj og vask af svedigt arbejdstøj.

Actifresh er til aktive mennesker, som dyrker sport, arbejder hårdt eller til de som og let kommer til at svede. 

Ideelt vaskemiddel til sportsklubben.

Tøj lugter af sved når man sveder, men sved lugter forskelligt og nogle har mere svært ved at få vaske sveden eller rettere lugten ud af tøjet. Zink i form af zinksalt modvirker lugten ved at sørge for, at bakterierne ikke kan trives og derved lave den svedlugt, som de skaber. Vaskemidlet actifresh forebygger svedlugten. Derfor får du den største effekt hvis du husker, at vaske tøjet første gang inden det bruges, for optimal beskyttelse fra start.  

Sportsvaskemidlet actifresh kan bruges til både håndvask og maskinvask ved temperaturer mellem 30 og 95 grader.

Anvendelse: Vaskemidlet er meget velegnet til vask af sportstøj, vask af arbejdstøj og vask af løbetøj. Actifresh er også velegnet til håndklæder, sengetøj og gardiner holder sig længere friske 

Sportsvaskemidlet indeholder foruden de økologiske vaskeaktive stoffer ligeledes det som hedder højredrejende mælkesyre, som både virker antibakteriel og tjener til forebyggelse af kalkaflejringer i vaskemaskinen og på tøjet, samtidig giver det en hudvenlig pH-værdi. 

Pris pr. vask:

Sportsvaskemiddel leveres både i denne 5 liters dunk eller 1 liters flaske med stor åbning, så omhældning fra 5 liter til 1 liters flaske kan ske uden større problemer.  

1 liter rækker til 33 vaske. Pris kr. 110,-. Pris pr. vask kr. 3,33.

5 liter rækker til 165 vaske. Pris kr. 500,-. Pris pr. vask kr. 3,03.