Ulrich natürlich, skyllemiddel uden duft, 1 liter

105,00DKK 95,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Neutral skyllemiddel

Navn: Ulrich natürlich, skyllemiddel uden duft, 1 liter flaske.

Anvendelse: 3-i-1 skyllemiddel der virker desinficerende, gør tøjet blødt og dermed mere glat og sidst antistatisk og derved strygelet.

Dosering: 30-60 ml til en vask. Flaskens låg er samtidig et lille målebære som rummer 30 ml. Således rækker flaskens indhold til 33 vaske. Skyllemiddel skal hældes i vaskemaskinens skyllemiddelrum. Brug målebærer i stedet for at hælde direkte, så undgår du overdosering. 

Mælkesyre: Skyllemiddel uden duft indeholder mælkesyre som neutraliserer kalken i vandet, dermed skal du kun bruge 30-60 ml til en fyldt maskinvask. Mælkesyren bliver med kalken i vaskevandet omdannet til kalciumsalt, som er etopløselig i vand og når det ryger ud med vaskevandet, ender det før eller siden i naturen, men i modsætning til andre affaldsstoffer er saltet et baturlig næringsstof. Mælkesyre virker endvidere antibakterielt og gøre tøjet mere strygelet. 

Pris for en maskinvask: Kr. 2,64

Økologisk og bæredygtig tøjvask: Ulrich natürlich vaskemiddel er certificeret af ECO-Control efter den nyeste NATURE CARE Product Standard. ECO-Control er et inspektions- og certificeringsorgan for økologiske produkter og kvalitetssikring af alle non-food produkter.

Ekstra bæredygtig info: Alle sæber i Ulrich natürlich produkterne er fra fornybare råstoffer, hvor der er valgt kokosolie frem for palmeolie og der bliver ikke brugt petrokemi, hvilket vil sige råolie eller jordolier af forskellige slags. Produktet er fri for enzymer, blegemiddel og er vegan. Ulrich natürlich er i gang med en omfattende udskiftning af flasker og nu finder du 1 liters flasker lavet af 100% genbrugsmateriale.