Ulrich natürlich, Pletfjerner kvillajabark, 250 ml, økologisk

Pletfjerner til hurtig hjælp.
99,00DKK 87,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


250 ml pletfjerner med spray.

Navn: Ulrich natürlich, pletfjerner med kvillajabark, 250 ml med spray

Tysk navn og navn på dunken: Flecklöser mit Panamarinden-extrakt.

Anvendelse: En naturlig sæbe og pletfjerner, der er særdeles god til at fjerne pletter fra tæpper, polstremøbler og tekstiler som bl.a. uld og silke, samtidig med at farver og faserne bliver skånet.

Spray pletfjerner med kvillajabark på pletten og helst så hurtigt som muligt efter pletten er opstået, og lad det virke nogle minutter inden det vaskes af eller kommer i vaskemaskinen. Lav eventuelt en lokal håndvask på pletten. Er du i tvivl om tøjet er farveægte, så test eventuelt på et usynligt sted.

Økologisk og bæredygtig tøjvask: Ulrich natürlich vaskemiddel er certificeret af ECO-Control efter den nyeste NATURE CARE Product Standard. ECO-Control er et inspektions- og certificeringsorgan for økologiske produkter og kvalitetssikring af alle non-food produkter.

Ny dansk mærkningsordning: Pletfjerner, Flecklöser overholder 2023 reglerne for mærkning jf nyt EU direktiv med advarselsmærkat, faresætninger og sikkerhedssætninger. På bagsiden af flasken finder du derfor en dansk etikette, som du også kan læse ved at klikke på det supplerende billedet.